2019-11-14 03:57

Dan Barna (USR): „Dacă ne aliem cu PLUS, câștigăm alegerile europarlamentare...”

 |  14:35
Dan Barna (USR): „Dacă ne aliem cu PLUS, câștigăm alegerile europarlamentare...”

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, susţine că în situaţia în care partidul său se va alia cu PLUS, va câştiga alegerile europarlamentare, în caz contrar, consideră că USR se va clasa pe locul doi la acest scrutin, după PSD, informează Agerpres.

USR şi PLUS vor anunţa în 2 februarie dacă vor candida pe o listă comună la europarlamentare, a declarat Dan Barna duminică. "USR este într-un proces de negociere cu partidul PLUS şi probabil până la finalul săptămânii viitoare, în următoarele zile, vom avea o decizie dacă vom merge pe listă comună la europarlamentare sau vom merge separat. Pot să vă asigur că în situaţia în care această negociere va avea un rezultat pozitiv şi vom avea o listă comună, această posibilă alianţă are toate şansele şi va câştiga fără îndoială alegerile europarlamentare. (...) Sâmbăta viitoare, pe 2 februarie, va avea loc un comitet politic la USR şi de asemenea este un consiliu naţional la PLUS, în care se va lua o decizie într-un sens sau altul de către forurile statutare ale partidelor. Practic, sâmbăta sau duminica viitoare vom avea un răspuns referitor la strategia electorală pentru europarlamentare", a spus Dan Barna, într-o conferinţă de presă. Potrivit liderului USR, negocierea cu PLUS este strict pentru candidaturile la europarlamentare, însă se discută şi despre obiectivul comun, de a ajunge la guvernare în 2020. "În momentul de faţă discutăm despre alianţa la europarlamentare. (...) Strict tehnic, discuţia nu trece de europarlamentare, dar obiectivele sunt acelea ca această alianţă să guverneze România din 2020", a explicat Dan Barna. Barna spune că dacă USR va candida singur la europarlamentare are şanse să obţină, probabil, patru europarlamentari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-27Parerea ta...

ALțI ISTERICI!
27 Ian 2019

A zis BINE unul pe net despre PLUS și UNPR, iată și hop, USR-ul: ”Tann Costin despre UNPR-ul lui Oprea și PLUS-ul lui Cioloș: "în special militari și polițiști rezervisti"! Nu cumva s-au înscris la ordin? Restul, probabil ca sunt rude (fii, nepoți, cumnați etc) de "militari și polițiști rezervisti". Interesul National, ce sa-i faci! La stânga avem UNPR, la dreapta, PLUS. Amândouă cresc precum Fat-Frumos.„
FOMIșTII!
27 Ian 2019

Uniți, să câștige alegerile parlamentare! Asta ARDE!!!! ARE FAȚĂ DE NEVROPAT! Când și DACĂ n-o să mai fim în kk-tul ăsta de UE, căți/câte or să se mai arunce cu capul înainte ca să CÂȘTIGE?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Ian 2019

plus minus radical logaritmic si sinus de tangenta nu mai conteaza Macar sa se duca dracului mafiotii astia de acum//eu chiar nu am ce sa votez deocamdata ca mi-e scarba de toti astia de la putere care sunt niste porci si mafioti Sa vedem ce partide mai apar....stam cu ochii pe ei
'' VIITORUL SUNA BINE''
27 Ian 2019

Partidele noi cu oameni scoliti , intelectuali cu experienta occidentala SUNT VIITORUL ACESTEI NATZII. USR REPREZINTA O VARIANTA DE STUDIAT. ORGANIZATIA MAFIOTA SI CORUPTA PSD-ALDE-UDMR-PNL-MINORITATI SUNT IN TOMBERONUL ISTORIEI. ACEST IMPOSTORI AU DISTRUS ROMANIAPRIN HOTIE SI CORUPTIE, FAPTE CE NU SE POT IMPUTA NOILOR TINERI DIN POLITICA. IN EUROPA DOCTRINA BOLSEVICA DE STANGA A APUS. ESTE NECESARA INCINERAREA EI SI IN ROMANIA. POPULISMUL SI FURTUL DIN BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN TREBUI SA DISPARA. MAFIA PSD-ALDE-PNL -UDMR TREBUI SA DISPARA.
RAID
28 Ian 2019

veniti cu programe clare si oameni pregatiti si raspundeti clar :desfiintati ccr,arestati pe dorneanu si gasca de la ccr care a distrus justitia,desfiintati cna,cnair,asf,anre si toate agentiile mafiei si parazitilor.arestati pe isarescu si gasca bnr distrugatorul romanilor.isarescu trebuie pus in lanturi si-a batut joc de romani 30 de ani.ce faceti cu slugile lui dragnea cucos sindle carmen dan cazan cum vor fi pedepsiti?ce faceti cu toader sinistru sclavul mafiei ?cum va plati pentru favorizarea infractorilor?cum veti stabiliza leul si inflatia?desfiintati jandarmeria .ce oameni aveti ?de ce nu iesiti cu programe si sa spuneti ce veti face ?
@ RAID.
28 Ian 2019

Deja le-ati facut programul. Ce mentionati dvs. DORIM CU TOTII. MAI ESTE CEVA : ALEGERI IN DOUA TURURI LA LOCALE PENTRU INDEPARTAREA MAFIEI PSD , ACEASTA ORGANIZATIE CRIMINALA SI TOXICA PENTRU ROMANIA SI CHIAR EUROPA.
ALUNELU
28 Ian 2019

Adică se unesc securiștii rezerviști cu securiștii din statul paralel , contra cui ?? Contra salariilor , a pensiilor , a legilor justiției , a libertăților omului.!!
ANONIMULUI LA PăTRAT:
28 Ian 2019

ASEMENI IUBITULUI TĂU DRAKNEA, ALĂTURI DE MAFIA DIN ”OPOZIȚIE” + AIA DE LA PUTERE care sunt ACEIAȘI, numai INTERESELE îi separă (aparent): PNL, PMP, UDMR, PSD, ALDE, MINORITĂȚI (alte putori care trebuiesc stârpite).
@RAID SI @@RAID:
28 Ian 2019

Perfect de acord...în special cu alegerile în două tururi!
CA SĂ-I RESPONSABILIZEZI
28 Ian 2019

P-ĂȘTIA, trebuie realizat UN CONTRACT cu societatea românească pe puncte, nu prin jurământul pe o Biblie care e goală pe dinăuntru sau nu...iar dacă jură strâmb, nu-i interesează ori îi dezleagă Rechinul Alb de la Patriarhie! NU! Trebuie încheiat UN CONTRACT între România și ei, care sunt aleși să ne reprezinte, NU să ne bage în groapă și să ne facă viața grea, cum au făcut 30 de ani și NU SE MAI OPRESC! Să lase vrăjeala ”răspunderii” în fața electoratului ABIA din 4 în 4 ani, CĂ NU MAI ȚINE! P.S.Trebuie umblat la regulamentul lor, al celor 2 camere, la salarii, indemnizații și tot felul de bonificații...POMANĂ PENTRU BOGAȚI, HA? Să vă zic ceva de neamul vostru?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray