2020-07-10 04:05

Dan Cristian Popescu, apel ferm lansat, cu ajutorul medicilor, pentru protejarea celor în vârstă de infestarea cu coronavirus

 |  20:51
Dan Cristian Popescu, apel ferm lansat, cu ajutorul medicilor, pentru protejarea celor în vârstă de infestarea cu coronavirus

Grija sporită pentru cei vârstnici și protejarea lor de coronavirus a fost unul dintre subiectele principale abordate în cadrul emisiunii „Alegerea lui Popescu”, de la Canal 33, emisiune pe care o realizeaza Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2.

Invitată în emisiune a fost doamna doctor Valentina Boboc, medic de familie la Policlinica Avrig, din Sectorul 2.

Doctorul Valentina Boboc a răspuns detaliat la întrebările viceprimarului Dan Cristian Popescu privind protejarea celor mai vârstnici cetățeni ai Sectorului 2 de temutul virus COVID-19. Astfel, îndrăgitul medic de la Policlinica Avrig a explicat importanța protejării celor mai în vârstă dintre noi, a părinților și bunicilor nostri. „Fac un apel prin intermediul tău, Cristi, pentru că știu cât de mult înseamnă cei în vârstă pentru tine și pentru noi toți, în primul rând la domniile lor, părinții și bunicii noștri, să stea cât mai mult în casă, să limiteze la minimul posibil ieșitul din casă, să înțeleagă faptul că sistemul lor imunitar este slăbit din cauza vârstei și a altor patologii deja existente - boli pulmonare, afecțiuni cardiace, diabet, iar contagiunea cu coronavirus ar însemna o lovitură atât de dură dată acestui sistem imunitar, deja slăbit, încât probabil că nu ar rezista. De asemenea, fac un apel la fel de insistent și către noi toți - copii și nepoți, să îi protejăm pe părinții și bunicii noștri evitând să îi vizităm și să stăm în proximitatea lor, întrucât putem fi deja contaminați cu coronavirus și putem fi asimptomatici, iar astfel să le transmitem și lor această maladie care a răpus deja atâtea vieți omenești" , a spus doctorița Valentina Boboc.

La rândul său, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a reiterat, în dialogul cu doamna doctor Boboc, ideea că vârstnicii trebuie protejați de noi toți, și că stă în puterea noastră să facem acest lucru. „Insist pe acest lucru, pentru că stă în puterea noastră a tuturor să protejăm o resursă umană atât de importantă cum sunt bătrânii noștri dragi, părinții și bunicii noștri", a declarat Dan Cristian Popescu, unul din puținii politicieni bucureșteni extrem de îndrăgiți de vârstnicii din Sectorul 2 și nu numai, și care este recunoscut pentru atenția și grija cu care se apleacă, de fiecare data, asupra celor mai în vârstă și mai lipsiți de apărare, și asupra rezolvării problemelor acestora.

Reamintim că emisiunea „Alegerea lui Popescu”, de la Canal 33, este o emisiune unică în peisajul media românesc, fiind singura emisiune realizată de un viceprimar cu notorietate, așa cum este Dan Cristian Popescu. În această emisiune, săptămânal, Dan Cristian Popescu alege și prezintă subiecte legate de persoane, instituții și întâmplări pozitive din Sectorul 2, prin ochii săi, un om care cunoaște atât de bine Sectorul 2, al cărui viceprimar este.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz