2019-05-26 08:11


Dan Cristian Popescu, ironic: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat şi inteligent membru al PSD

 |  10:24
Dan Cristian Popescu, ironic: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat şi inteligent membru al PSD

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, scrie, luni, un mesaj ironic pe Facebook, afirmând că premierul Viorica Dăncilă este ”cel mai cultivat şi inteligent membru al PSD, de aceea au şi propus-o prim-ministru”. Mesajul vine după reacţiile social-democraţilor, nemulţumiţi că Ludovic Orban a numit-o pe Dăncilă „tăntică incultă, analfabetă".

”Un mesaj pentru membrii PSD supăraţi după declaraţiile domnului Ludovic Orban: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat şi inteligent membru al PSD, de aceea au şi propus-o prim-ministru!”, a scris, luni, Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Mesajul său este însoţit de haştag-ul ”#meritămmaimult”.

Lideri ai PSD şi europarlamentari au reacţionat dur, sâmbătă, după ce liderul PNL Ludovic Orban a numit-o pe Viorica Dăncilă "tăntică incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică", în contextul criticilor faţă de OUG privind măsurile fiscale.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, l-a numit pe Orban un individ de joasă speţă, a cărui reacţie arată disperare, vicepreşedintele PSD Natalia Intotero vorbeşte despre o ieşire tristă şi îngrijorătoare, în opinia europarlamentarului Dan Nica, ieşirea lui Orban "trădează neputinţă politică", în timp ce europarlamentarul Gabriela Zoană spune că este vorba despre vocabular grobian şi îi solicită liderului PNL să prezinte scuze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-24

TAGURI: dan cristian popescu, dancila, atac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Dec 2018

Păi numai un prost de asa zis pnl.ist poate sa spuna asta .....DUPA CE SUNTETI TOTI PNL.ISTI PROSTI MAI DATI SI CU BATA IN BALTA....va doresc multa căldura de sărbători dobitocilor....vouă si celor ce va manevrează.....MUIE MULTA SA AVETI DE CRACIUN ...PE MASA SI IN GURA VOASTRA SPURCATA
LIANA
24 Dec 2018

Dancila este un bun exemplu de cum trebuie sa fie un politician si mai ales o femeie Are bun simt si modestie cum rar intalnesti la femeile voastre PNListe trecute prin asternuturile sefilor ,cat despre voi asazisii barbati PNListi sunteti prosti ,putori si raiCu cata abnegatie ati luat voi fraele de la conservatori in 1907si in frunte cu ,,marii vostri inaintasi'' averesti si brateni ati trecut la ucis rasculatii Sunteti criminali si aveti rautatea si crima in sangeLa Colectiv ati prajit tinerii ca sa va aburcati sus la ciolan voi in frunte cu un sas plavan la fel ca voi si pe care il lingeti nonstopSiktir ca deja vomit misogini homalai!
#MERITAM MAI MULT
24 Dec 2018

Da meritatii un prim ministru submisiv cum a fost BOK ,indobitocit de o hahalera chioara care a condus guvernul cum ar conduce un dement beat un avion,sau un prim ministru cum a fost CIOLOSVECpus de sas ca sa poata el sa l conduca Si l a condus in asa fel incat s a numit guvernul zeroCu ajutorul acestui prostalan sas ul a indatorat tara cu 9 miliarde de euro dati pe niste arme secondhand si pe niste coverte facute la plesneala de olandezi dar care au costat dublu fata de alti furnizoriAsta meritati niste caricaturi umane care sa fie asa ca voi :isterici ,puturosi si prosti
ANONIM
24 Dec 2018

Apai vad ca esti de culoare teteo!
JEGU
25 Dec 2018

BEHAIE UN TIGAN BORIT . DACA TRECI PE LA OBOR VEZI CUM TIGANI CU TIGARI , BAGA CITE 2 - 3 PACHETE IN MAPA POLITISTILOR , PE CARE II INTILNESC PE TROTUAR . VISAVIS DE PRIMARIE .
ALUNELU
26 Dec 2018

Știți ce se spune despre oamenii cu fruntea-ngustă și sprîncene împreunate ???? Că-s pe linie cu pitecantropii !!
ANONIM
26 Dec 2018

Te.ai saturat de MUIE....bai pitecantropule ???
ANONIM
26 Dec 2018

Tigani borati ,v an gura
Random imageUltimele stiri


STARBAG