2020-05-31 14:23

Dan Șova, despre Congresul PNL - PDL: S-a decis întoarcerea la epoca de aur a regimului Băsescu

 |  11:20
Dan Șova, despre Congresul PNL - PDL: S-a decis întoarcerea la epoca de aur a regimului Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a precizat, duminică, într-un comunicat de presă, referitor la Congresul PNL-PDL, că nouă structură are ca obiectiv întoarcerea României la "epoca de aur a regimului Băsescu, de dinainte de 2012".

Dan Şova este de părere că, în acest moment, scena politică din România se împarte în două: pe de-o parte, "oameni ca Iohannis, care vor restaurația regimului Băsescu" și, de cealaltă parte, "PSD, alături de partenerii din UNPR și PC, care își asumă în continuare lupta pentru dărâmarea regimului Băsescu, începută în 2012".

"Am văzut fel și fel de discursuri în cadrul Congresului de fuziune, dar n-am sesizat nici măcar cel mai mic reproș adresat lui Băsescu! Nu doar că cei din PNL și PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstrează că se pregătesc să-l aducă înapoi. Înțeleg că oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici după epoca de aur a regimului Băsescu, atunci când s-au îmbogățit pe spinarea românilor, dar nu m-aș fi așteptat niciodată că tocmai Iohannis să fie vehiculul prin care acești oameni ar putea ajunge din nou la conducerea țării”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova.

PNL şi PDL s-a reunit sâmbătă, într-un Congres comun pentru aprobarea Statutului formațiuni rezultate în urma fuziunii și a noii Alianțe Creștin Liberale PNL-PDL”, care va susține un candidat unic la Președinție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-27Parerea ta...

MARIANA
27 Iul 2014

bai maimutoiule tu vorbesti de regimuri cind psd-ul este o adunatura de interlopi hoti si nepriceputi in frunte cu plagiatorul mincinos? tu vorbesti neleapca care nu ai facut absolut nimic la transporturi neispravitule, decit mafiotii gen' duicu, mazare, constantinescu, nicolescu, oprisan, famiglia cozma, famiglia raspopitului sirbu si cu tine in frunte un neispravit sincer cu Basescu e ceva mai bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine