2020-05-29 04:20

Dan Voiculescu: România nu poate fi schimbată de Klaus Iohannis sau Victor Ponta, ci doar de opinia publică

 |  08:37
Dan Voiculescu: România nu poate fi schimbată de Klaus Iohannis sau Victor Ponta, ci doar de opinia publică

Dan Voiculescu a precizat, într-un mesaj postat pe blogul persoanl, că România nu poate fi schimbată de un om, „nici doar de Klaus Johannis, nici doar de Victor Ponta, nici doar de Preafericitul Daniel”, ci de opinia publică, „decentă şi puternică”.

„Forța opiniei publice este singura care poate controla toate cele trei libertăți, umană, politică și economică. Forța opiniei publice, permanentă, puternică, manifestată democratic este singura care poate pune ordine în societatea românească. Să nu ne închipuim că dacă nu vor mai fi la putere anumite persoane, să zicem 10, 20..100, sistemul se va schimba. Deci: România nu poate fi schimbată de un om: nici doar de K.Johannis, nici doar de V. Ponta, nici doar de Preafericitul Daniel. Ea poate fi schimbată în bine numai și numai de opinia publică, decentă și puternică. Din păcate, astăzi, opinia publică este prea tăcută”, a precizat Dan Voiculescu.

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv vineri la 10 ani de închisoare cu executare, în 8 august, 2014, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine