2020-07-04 03:23

Dancă: Programul de guvernare al PNL a fost actualizat

 |  11:15
Dancă: Programul de guvernare al PNL a fost actualizat

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat luni că programul de guvernare al PNL a fost actualizat, fiind scoase mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate şi adăugate noi măsuri pe termen scurt.

''Programul de guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate în trei luni de guvernare şi adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniştrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineaţă în Biroul Executiv de conducere al PNL şi depuse astăzi la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate'', a scris luni, pe Facebook, Ionel Dancă.

Duminică seară, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că în cursul zilei de luni va anunţa lista miniştrilor noului Cabinet şi va face public noul program de guvernare reactualizat. "Vom avea reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL la care vom supune dezbaterii lista miniştrilor şi programul de guvernare reactualizat", a spus Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

PARAIPAN
10 Feb 2020

Danca.....ori esti prost....ori esti prost ...din doua una este reală, PROSTULE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz