2020-02-19 11:37

Dăncilă a răbufnit: Îi solicit domnului preşedinte Iohannis

 |  15:31
Dăncilă a răbufnit: Îi solicit domnului preşedinte Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, că a încercat să construiască cu preşedintele României o relaţie instituţională ”normală”, în beneficiul cetăţenilor, dar ”interesul personal, interesul electoral” al preşedintelui este cel care contează. ”Îi solicit domnului preşedinte Iohannis ca în cadrul summitului de la Sibiu să ceară aderarea noastră la spaţiul Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a spus Dăncilă, apreciind că orice reuniune trebuie să aibă un rezultat concret pentru cetăţeni.

Viorica Dăncilă a vorbit, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, despre importanţa summitului de la Sibiu pentru România şi pentru viitorul Uniunii Europene.

”Guvernul României, miniştrii PSD şi ALDE, au dovedit în toate evenimentele organizate în mandatul preşedinţiei rotative că promovează interesele României, promovează interesele Uniunii Europene şi că au capacitatea să propună soluţii agreate de către toate statele membre. Am încercat să construiesc o relaţie normală cu o instituţie a statului român pentru beneficiul României şi al românilor. Acest lucru nu a fost o rugăminte, a fost un gest de normalitate. Văd realitatea, văd că interesul personal, interesul electoral al preşedintelui Iohannis este cel care contează”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta i-a transmis preşedintelui ce şi-ar dori să solicite în cadrul summitului.

”Îi solicit domnului preşedinte Iohannis ca în cadrul summitului de la Sibiu să ceară aderarea noastră la spaţiul Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare pentru că orice reuniune trebuie să aibă un rezultat concret pentru cetăţeni. În rezultatele acestui summit trebuie să se regăsească şi interesele României şi ale românilor”, a mai spus Dăncilă.

Joi, are loc la Sibiu summitul şefilor de stat şi de guver din Uniunea Europeană, la care participă preşedinţi, premieri şi cancelari ai tuturor statelor membre.

Preşedintele Klaus Iohannis a explicat, marţi, faptul că premierul Viorica Dăncilă nu a fost invitată pentru că fiecare stat are un singur reprezentant la acest eveniment, unde vor fi întâlniri numai în format de Consiliu European, astfel că România va fi reprezentată de şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2019

Distribuiți!Semnați,oameni buni!
HE , HE , HE...!!!
08 Mai 2019

Aceasta analfabeta face Presedintelui Romaniei o solicitare in calitate de ce ???????? De slugoi a puscariasilor draknea si vâlcov ????? Sau de bucatareasa ?????? Romania nu este acceptata inca in spatiul Schengen din cauza grupului infractional psd-alde condus de un puscarias cj dinti galbejiti si un urmarit penal pentru luare de mita 800000 dolari.( draKnea si mascariceanu )Atunci cand in ffuntea camerelor parlamentului nu vor mai fi infractori se va ridica si MCV. ROMANIA SUFERA DIN CAUZA ACESTOR GUNOAIE REPETENTE , HOATZE SI INCOMPETENTE DIN psd-alde. Despre dancila TRAGEM APA !!!! O NULITATE ABSOLUTA CARE NU STIE NICI CUM FUNCTIONEAZA MECANISMELE U.E. LA MOSCOVA CU VOI NEVERTEBRATE BOLSEVICE psd-alde. Huuu...!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine