2020-08-12 15:53

Dăncilă a răbufnit: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu DRAGNEA"

 |  22:23
Dăncilă a răbufnit: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu DRAGNEA"

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost "instrumentul" lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru.

Întrebată, luni seară, la Digi 24, dacă se simte bine ştiind că a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, acest lucru s-a încercat să se inducă în spaţiul public. Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut".

"Am devenit prim-ministru la propunerea preşedintelui, susţinută de toţi colegii. Am devenit prim-ministru, nu îmi doream în acel moment să vin prim-ministru, eram liderul delegaţiei europarlamentarilor români în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, mi s-a propus acest lucru, a spus că este nevoie de prezenţa mea în România şi să merg pe această funcţie care m-a onorat, m-a onorat susţinerea colegilor mei şi am fost prim-ministru", a afirmat Dăncilă, citata de News.ro.

Ea a spus că Dragnea, ca preşedinte al partidului, "a semnat şi pentru candidaturile de deputaţi, şi pentru cele de senatori şi pentru cele de primari, şi pentru cele de miniştri, a fost cel care a condus partidul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

UN CETATEAN
28 Ian 2020

Acum asa zis somera la partid ai prins glas! Dar cand ai cheltuit bani aiurea sa pleci in SUA si Israel, Asia nu mai zici nimic.
HAZNA
28 Ian 2020

Ha , ha . Ai fost gsura de veceu a lui terente
HAZNA
28 Ian 2020

Ha , ha . Ai fost gsura de veceu a lui terente
PLAN
28 Ian 2020

Romania a scăpat de planul malefic al inamicului nr.1 PSD complet expus ! Dl. Johannis este si va fi un învingător.
CIUMA ROSIE
28 Ian 2020

dati-i o taraba sa vanda flori kra kraaaaaaa kraaaa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz