2020-03-28 16:02

Dăncilă, ACIDĂ pe Facebook la adresa lui Iohannis: "Ne priviți de sus, dar sunteți JOS și sunteți MIC"

 |  14:17
Dăncilă, ACIDĂ pe Facebook la adresa lui Iohannis: "Ne priviți de sus, dar sunteți JOS și sunteți MIC"

Fostul premier Viorica Dăncilă acuză că PNL dezinformează când susține că la adresa președintelui Klaus Iohannis se desfășoară o campanie de fake news.

"Vedem de câteva zile cum Klaus Iohannis și echipa sa au adoptat o nouă strategie: “candidatul Iohannis este victima unei campanii devastatoare de FAKE NEWS”.

Să vă fie rușine, domnule candidat!

FAKE NEWS este ceea ce faceți voi de ani întregi, mințind zi de zi că economia României este în colaps.

FAKE NEWS este atunci când falsificați mesaje despre diaspora în condițiile în care noi am implementat programe de sprijin pentru românii din afara granițelor (exemplu: Diaspora Start-Up) și noi am facilitat votul prin cele 3 zile alocate, creșterea numărului de secții și votul prin corespondență.

Ce ați făcut voi? Cum ați venit la guvernare, ați eliminat ministerul dedicat relației cu diaspora! Iar preamăritul domn Iohannis nu a mers NICI MĂCAR O DATĂ în afara granițelor în 5 ani de mandat să-i întâlnească pe acești oameni. Vă aduceți aminte de ei doar în campanie.

E clar că asta e tot ce v-a mai rămas, minciuna și jocul murdar. Știind că n-ați facut nimic în ultimii 5 ani, singurul lucru de care mai sunteți capabil este să falsificați mesaje mizerabile și să vă însușiți realizările altora. Până și retorica anti-PSD ați confiscat-o brutal de la mai tinerii noștri competitori.

Rușine, Klaus Iohannis! Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic", scrie Dăncilă pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-17Parerea ta...

SI TU ESTI LA FEL!
17 Noi 2019

cine vorbea! Ai stat degeaba in parlamentul UE! N-ai facut nimic...nici tu, nici toti trepadusii trimisi acolo DE POZA, doar banii sa si-i ia! SYCTIRRRR!!!!
CIOROPINA AGRAMATA
17 Noi 2019

face ca de obicei circ si tiganie ieftina.dar degeaba ca a pierdut totul...si guvernul si presedintia.A ramas cu tigania si circul
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
21 Noi 2019

Iohanus al vostru ce a adus ?prostia si minciuna si pe stafiile din guvernerul sau urate mincinoase si proaste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine