2020-02-18 11:28

Dăncilă, ANUNŢ de ULTIM MOMENT privind DEMISIA cerută de PREŞEDINTE: Sunt un om responsabil, nu vreau să creez instabilitate

 |  12:27
Dăncilă, ANUNŢ de ULTIM MOMENT privind DEMISIA cerută de PREŞEDINTE: Sunt un om responsabil, nu vreau să creez instabilitate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Consiliul Naţional al pensionarilor PSD, că nu va demisiona din fruntea Guvernului atât timp cât are sprijinul preşedintelui PSD şi al coaliţiei de guvernare. Ea a spus că este un om responsabil şi nu vrea să creeze instabilitate.

Premierul a precizat că i-a promis lui Liviu Dragnea că va duce la capăt programul de guvernare.

”Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, al coaliţiei de guvernare şi atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Ea a susţinut că este un om responsabil şi nu vrea să creeze instabilitate.

”Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea, pentru că atunci când creezi instabilitate părerile din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră. Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a declarat că România are creştere economică şi merge pe drumul bun.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi". "Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă", a arătat preşedintele. El a mai spus, comentând execuţia bugetară pe primul trimestru al acestui an, că PSD că este incapabil să ţină ordine în finanţele publice, iar după trei prim-miniştri şi tot atâţia şefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea şi lipsa de predictibilitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

RENDES LACI
10 Mai 2018

Damna Dăncilă, eu te cred că ești responsabilă în slugărnicia ta dar numai față de jupânul PSDragnea. Cât despre competențe, te rog să lași faptele să vorbească.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine