2019-10-20 04:08

Dăncilă, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Pe cine va numi preşedinte al Organizaţiei de femei din PSD

 |  19:35
Dăncilă, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Pe cine va numi preşedinte al Organizaţiei de femei din PSD

Premierul Viorica Dăncilă anunţă sâmbătă că o va propune pe Rovana Plumb preşedinte a organizaţiei de femei din PSD.

„Organizaţia de femei este o organizaţie la care ţin foarte mult şi care este una dintre cele mai puternice organizaţii din Europa şi cea mai puternică organizaţie de femei din România. De aceea am considerat că în calitate de preşedinte interimar trebuie să fie cineva devotat acestei organizaţii, care să fie acceptat de organizaţie. Propunerea este Rovana Plumb”, a declarat Viorica Dăncilă.

Anunţul său a fost făcut la finalul Congresului Extraordinar PSD, unde au fost votaţi cei 16 vicepreşedinţi ai partidului, preşedintele executiv şi secretarul general, iar Dăncilă a fost aleasă preşedinte executiv al partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

ANONIM
10 Mar 2018

Dupa ce ai dovedit ca esti o proasta de talie mondiala asta iti mai trebuia cand tu esti total debusolata, cu discernamantul afectat, plecata cu pluta, n-ai pic de ratiune sau logica, palavraesti ca un papagal.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

"pe cine va numi Dancila presedinte"....DECI DEMOCRATIE ZERo BARAT la PIZ-DISTE ..presedintele se numeste de una care a fost tot asa numita de altul care tot asa a fost pus cu penseta in frunte la PSD dupa ce a fugit de la PDL....lantul MEGA-coruptiei de PARTID si DE STAT NEO-BOLSEVICO-MAFIOT
OSMAN
11 Mar 2018

anonym du-te si te culca ,esti obosit
APOLITIC
11 Mar 2018

O va numi probabil pe : Suzana Gadea sau Alexandrina Gainuse. Urmasii bolsevicilor s-au transformat in ORGANIZATIE MAFIOTA care trebui scoasa urgent in afara legii. Ciuma rosie e similar cu Brigazile rosii din Italia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray