2019-09-20 02:42

Dăncilă anunţă modificări în sectorul transporturilor

 |  10:01
Dăncilă anunţă modificări în sectorul transporturilor

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, că se aprobă, prin ordonanţă de urgenţă, unele modificări solicitate de patronatele din transporturi. ”Guvernul este preocupat să asigure toate condiţiile necesare legale şi de control al respectării legalităţii pentru creşterea siguranţei pasagerilor şi pentru un transport de calitate”, a spus Dăncilă, fără a oferi detalii despre prevederile actului normativ.

”Un alt act normativ a fost definitivat de către reprezentanţii Ministerului cu patronatele din sectorul transportului rutier. Guvernul este preocupat să asigure toate condiţiile necesare legale şi de control al respectării legalităţii pentru creşterea siguranţei pasagerilor şi pentru un transport de calitate. În egală măsură avem responsabilităţi legate de combaterea pirateriei în acest sector care se poate face doar printre legislaţie clară”, a spus, vineri, Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Gvern.

Aceasta a prcizat că ordonanţa de urgenţă ”include modificările necesare stabilite după un proces de consultare publică la care factorii implicaţi au avut un cuvânt important de spus”, dar nu a oferit detalii despre modificări.

Asociaţiile de transportatori au organizat în Capitală mai multe proteste, cerând anumite modificări ale legislaţiei din domeniu.

Transportatorii au cerut, printre altele, modificarea legii taximetriei şi trecerea serviciilor de rent-a-car la Ministerul Transporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray