2020-07-15 21:56

Dăncilă anunţă referendum pentru înăsprirea pedepselor după cazul Caracal: Nimeni nu va scăpa nepedepsit

 |  13:54
Dăncilă anunţă referendum pentru înăsprirea pedepselor după cazul Caracal: Nimeni nu va scăpa nepedepsit

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, că analizează posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru viol, pedofilie, crimă.

Viorica Dăncilă şi-a anulat deplasarea în filialele PSD din Moldova. Premierul i-a chemat, sâmbătă, într-o întrunire de urgenţă la Guvern pe reprezentanţii instituţiilor care se ocupă de gestionarea situaţiilor de urgenţă, după crima din Caracal, potrivit unor surse oficiale. Șeful Executivului va susţine, sâmbătă, începând cu ora 13.30, la Palatul Victoria.

Ca urmare a intervenției defectuoase, chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a mai cerut demiterea prefectului și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va aștepta marți, în ședința CSAT, o evaluare pe cazul de la Caracal.

Cazul Caracal are şi consecinţe politice. Viorica Dăncilă le-a transmis o scrisoare liderilor filialelor PSD pentru a le propune să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimei de la Caracal. Premierul le transmite acestora că toți vinovații în gestionarea cazului din Olt trebuie să plătească. De asemenea, PSD a decis să anuleze reuniea Comitetului Executiv (CEx) al partidului care trebuia să se desfășoare luni de la ora 18. Decizia vine după ce Dăncilă a cerut amânarea Congresului din 3 august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27Parerea ta...

UN CETATEAN
27 Iul 2019

Acum v-ati trezit cand mor tinerii si criminalii umbla liberi! Cand ciobanii bat cu bestialitate un turist, in loc sa il duca la politie ! Asta este educatia in Ro! Ati redus pedepsele prin recurs in anulare si le dati drumul violatorilor, criminalilor si hotilor de meserie dupa 2-3 ani de puscarie Merita puscarie pe viata dar cine sa o dea in Ro, ce a devenit raiul criminalilor. Iar acum mai vreti si referendum!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Iul 2019

de ce m-ati cenzurat?rusinica
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Iul 2019

am scris ca premierul nu poate convoca referendum
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz