2019-12-15 17:14

DĂNCILĂ, avertisment DUR pentru IOHANNIS: „Îi cer să abandoneze jocurile politice, situația nu mai poate continua...”

 |  13:48
DĂNCILĂ, avertisment DUR pentru IOHANNIS: „Îi cer să abandoneze jocurile politice, situația nu mai poate continua...”

Premierul Viorica Dăncilă a reiterate, vineri, că Ministerul Dezvoltării are nevoie de un ministru titular şi i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să renunţe la "jocurile politice" pe acest subiect.

„Ministerul Dezvoltării are nevoie în această perioadă în care asigurăm şi Preşedinţia rotativă de un ministru titular, un ministru dedicat, un ministru cu experienţă. Tocmai de aceea am nominalizat-o pentru această funcţie pe Olguţa Vasilescu, un om cu experienţă vastă în administraţia locală, dar şi în activitatea ministerială. Lia Olguţa Vasilescu este ministrul care a gestionat cu succes două dintre cele mai complexe legi adoptate de actuala coaliţie şi mă refer la Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor. De aceea, argumentele folosite de preşedintele ţării, pentru ceea ce în fapt este un blocaj la adresa Guvernului, sunt necredibile", a declarat Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres. Potrivit prim-ministrului, şeful statului a încercat în mod repetat să blocheze activitatea Guvernului. „Am dat dovadă de toată deschiderea şi de multă răbdare în raport cu atitudinea preşedintelui, care a răspuns doar prin atacuri şi încercări repetate de a bloca activitatea Guvernului. Este regretabil că preşedintele ţării vrea să împiedice investiţiile la nivel local şi nu-i pasă că pune în pericol implementarea unor proiecte vitale pentru cetăţeni. Eu cred că acest lucru nu mai poate continua. Îi solicit domnului preşedinte să abandoneze jocurile politice. România este mai importantă, românii sunt mult mai importanţi decât o campanie electorală sau jocurile politice", a afirmat Viorica Dăncilă. Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă prin care a anunţat respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe motiv că nu are pregătirea necesară pentru acest domeniu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

ANONIM
08 Feb 2019

Ce avertisment poate da o gloaba analfabeta , sluga unui puscarias care a furat banii de hrana a copiilor orfani din Teleorman PRESEDINTELUI ROMANIEI VOTAT DE 6,5 MILIOANE DE ROMANI ???????????.. A vorbit sa se afle in treaba. MARS LA VIDELE VIDO..!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray