2020-03-28 17:55

Dăncilă avertizează: Vom fi cea mai grea OPOZIŢIE pentru Guvernul Orban

 |  19:22
Dăncilă avertizează: Vom fi cea mai grea OPOZIŢIE pentru Guvernul Orban

Viorica Dăncilă anunţă că parlamentarii PSD care au votat Guvernul Orban vor fi excluşi din partid. Preşedintele PSD afirmă că social-democraţii vor face cea mai dură opoziţie la Guvernul Orban, pe care îl numeşte "guvernul-ghilotină".

"De astăzi, Partidul Social Democrat intră în mod oficial în opoziție. Și ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilitățile care decurg din acest rol.

Și dacă tot vorbim de responsabilitate și de asumare, aș vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în ultima ședință a Comitetului Executiv, toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din Partidul Social Democrat. Așa e normal și așa e corect față de toți românii care și-au pus încrederea în noi.

Eu garantez că vom fi cea mai grea opoziție pe care acest Guvern improvizat o poate avea. Acest Guvern-ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989 la șantajul grupurilor de parlamentari trădători, un guvern slab și expus corupției.

Vom lupta împotriva lor pentru drepturile românilor, care nu au de ce să accepte să trăiască într-o teamă continuă pentru ziua de mâine. Românii nu vor să se trezească pe drumuri sau fără bani de mâncare, medicamente și facturi, fără spitale, fără drepturile pe care le au și pe care Klaus Iohannis și acest Guvern le refuză.

Singura miză pe care au avut-o a fost să dea jos PSD, partidul care a crescut pensiile și salariile, care a majorat salariul minim, care a redus TVA-ul și a crescut Produsul Intern Brut. Acel PSD care a investit în toate spitalele județene și a realizat peste 16.000 de proiecte de investiții pentru dezvoltarea comunităților locale. Cel care a dus șomajul la cel mai mic nivel de după Revoluție și a sprijinit zeci de mii de tineri să își deschidă o afacere aici, în România", afirmă Dăncilă, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

PSD
04 Noi 2019

PSD! sondaje ? In cădere libere.
CIOROPINA AGRAMATA
04 Noi 2019

sa-si ia zborul cu aripile de la ma-sa...Kra KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine