2020-08-06 04:10

DĂNCILĂ: "Dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să CREȘTI PENSII şi SALARII..."

 |  15:23
DĂNCILĂ: "Dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să CREȘTI PENSII şi SALARII..."

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că Guvernul pe care îl conduce nu este unul “eşuat” aşa cum a spus preşedintele Klaus Iohannis. Dăncilă a comentat si afirmaţia lui Iohannis că PSD este o “catastrofă”.

“Dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii, să investeşti în comunităţile locale, dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să iei măsuri pentru creştere economică, dacă pentru domnul preşedinte să ai a doua cea mai mare creştere economică din Europa este o catastrofă, cred că la dânsul aprecierile sunt inversate”, a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, citeaza News.ro.

Premierul spune că nu l-a văzut pe Klaus Iohannis să facă aceleaşi aprecieri şi despre Guvernul Cioloş. 

“Nu l-am văzut pe domnul preşedinte să facă aceleaşi aprecieri faţă de guvernarea Cioloş în care aveam 0% absorbţie fonduri europene, nu aveam acreditate nici măcar autorităţile de management, dar este exact ceea ce am spus înainte, un preşedinte nu trebuie să fie părtinitor, un preşedinte nu trebuie să facă un joc politic, un preşedinte trebuie să spună întotdeauna adevărul şi să vadă care este realitatea”, a explicat premierul.

Dăncilă a menţionat că guvernul pe care îl conduce nu este unul “eşuat”, cum a spus Klaus Iohannis, ci unul eficient. 

“Nu suntem un guvern eşuat, cum a spus domnul preşedinte, se joacă cuvintele, este foarte uşor să jigneşti, eu nu am să jignesc niciodată. Suntem un guvern eficient şi îmi asum cele spuse, nu suntem guvern perfect, nu am această aroganţă să spun că am rezolvat toate problemele, dar cifrele arată, şi nu cifrele pe care le spunem noi, pe care le spune Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, Eurostat-ul arată că această guvernare este eficientă. Dânsul critică guvernarea în timp ce alţi preşedinţi de state laudă guvernarea din România şi laudă progresele pe care le-a făcut România în domeniul economic”, a mai declarat Dăncilă.

E a afirmat că Iohannis spune ceea ce îl avantajează din punct de vedere electoral. 

“Este clar că domnul preşedinte spune ceea ce îl avantajează din punct de vedere electoral şi ca să justific încă o dată cele spuse, dacă vă aduceţi aminte când am preluat preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, domnul preşedinte a spus nu suntem în stare, nu suntem pregătiţi, atunci Finlanda s-a oferit să preia în locul nostru, iată că am finalizat cele şase luni, am avut activitate doar pe primele trei luni, că au urmat alegerile europarlamentare şi toţi au lăudat modul în care am gestionat această provocare pentru România. Până şi preşedintele Statelor Unite a lăudat acest lucru. Preşedintele a criticat în permanenţă”, a mai spus Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21Parerea ta...

ALCATRAZ
21 Sep 2019

SA dea Domnul -Dumnezeu sa ajungeti la guvernare voi criminali iohanisti ca sa si dea seama oamenii din Romania cine sunteti de fapt voi si al vostru pres alogen ,hot ,evazionist vanzator de copii criminal de la Colectiv
PROSTIA PSD-ISTA
21 Sep 2019

BNR prognozează o inflație de 4,2% pentru finalul acestui an . Noi credem ca va sari peste 7% Salariile sunt o batjocora la adresa milioanelor de romani cu salarii minim pe economie privat. Nu mai punem scumpirile la energia electrica și gaz unde BNR nu a luat in calcul acest eșec al guvernului Dancila .
DETRACTAREA IOHANISTA
21 Sep 2019

Va legati si trageti de fiecare prostie care va bazae De ce nu vezi realizarile si cresterile publicate de INS Sunteti rai si prosti Nazi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz