2020-02-18 11:19

Dăncilă: Deşi Iohannis a anunţat că avem o situaţie apocaliptică, INS a spus că am avut cea mai mare creştere a puterii de cumpărare

 |  15:34
Dăncilă: Deşi Iohannis a anunţat că avem o situaţie apocaliptică, INS a spus că am avut cea mai mare creştere a puterii de cumpărare

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi, la începutul şedinţei de Guvern că, deşi preşedintele Klaus Iohannis a anunţat la începutul săptămânii că avem o situaţie apocaliptică, Institutul Naţional de Statistică (INS) a spus miercuri că în martie 2018 a fost cea mai mare creştere a puterii de cumpărare după 1990.

”Deşi în această săptămână domnul preşedinte Iohannis a anunţat că avem o situaţie apocaliptică în ceea ce priveşte rezultatele economice din primul trimestru, iată că ieri INS ne-a anunţat că în martie 2018 a avut loc cea mai mare creştere a puterii de cumpărare a salariilor din România, atât faţă de luna februarie, luna precedentă, cât şi după anul 1990”, a afirmat Dăncilă.

Premierul a menţionat că INS a anunţat oficial că venitul mediu din România a crescut cu 8,7% în martie 2018 faţă de februarie 2018. În aceeaşi perioadă, inflaţia a fost de 0,3%, rezultând astfel o creştere a puterii de cumpărare de 8,4%. Datele oficiale au confirmat de asemenea că februarie 2018 a fost luna cu cel mai redus şomaj din România, şi anume 3,94%, a arătat Dăncilă, conform News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

ANONIM
11 Mai 2018

CONDUCEREA I.N.S ESTE UNA DE IMPOSTORI TOT DIN TELEORMAN ,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine