2019-08-22 05:53

Dăncilă, despre aderarea la Schengen: Ştim că ţara noastră îndeplineşte toate criteriile

 |  14:27
Dăncilă, despre aderarea la Schengen: Ştim că ţara noastră îndeplineşte toate criteriile

Premierul Viorica Dăncilă a salutat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, declaraţia preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus că îşi doreşte ca România să adere la spaţiul Schengen.

"Din punct de vedere tehnic, ştim că ţara noastră îndeplineşte toate criteriile şi cred că acest lucru este un act de dreptate, un act de normalitate, un act prin care România este tratată ca şi celelalte state membre ale UE", a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă şi ceilalţi membri ai Guvernului că România va fi primită în Schengen până la finalul mandatului actualei Comisii.

”Sunt convins că până la finalul mandatului actualei Comisii vom primi România în spaţiul Schengen, dar mai sunt eforturi de făcut”, a declarat preşedintele Comisiei Europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

ANONIM
08 Dec 2018

Pacat ,tara indeplineste conditiile dar avem un presedinte foarte afectat Domnule Dragnea ,consoleaza l, de ce te joci cu inima sa?El te iubeste !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray