2020-08-04 22:51

Dăncilă despre atentatele de la 11 septembrie 2001: Un moment pe care nu avem voie să-l uităm

 |  13:22
Dăncilă despre atentatele de la 11 septembrie 2001: Un moment pe care nu avem voie să-l uităm

Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 reprezintă o tragedie care a luat mii de vieţi şi a zdruncinat o lume întreagă, a afirmat miercuri premierul Viorica Dăncilă.

"Astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, oribila tragedie care a luat mii de vieţi şi care a zdruncinat o lume întreagă. Sunt astăzi tineri care privesc chipurile părinţilor doar în poze, sunt fraţi şi mame îndurerate, sunt suflete sfâşiate de dor şi greutate. Le doresc linişte, alinare şi putere tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în astfel de nenorociri. Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm, aşa cum nu avem voie să închidem ochii în faţa violenţei extreme, a actelor criminale, a celei mai josnice forme de laşitate. Avem cu toţii datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism, de a ne continua eforturile şi a ne întări sprijinul pentru instaurarea păcii şi a stabilităţii durabile la nivel mondial", a scris pe Facebook preşedintele PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Sep 2019

am voie sa scriu ceva despre 11septembrie? sau e interzis ia sa vedem daca ma lasa sa comentez
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Sep 2019

ok sa scriem atunci.Exista niste inadvertente despre povestea oficiala a evenimentului 11 septembrie 2001 si anume 1-avioanele de pasageri NU POT SA ZBOARE cu viteza de croaziera la nivelul solului asa cum s-a vazut la televizor.Intebati orice pilot si va va spune ca numai la 10000de metri poti sa atingi viteza de croaziera unde e aerul rarefiat.Daca incerci asa ceva la nivelul solului avionul se va rupe in bucati datorita frecarii cu aerul si oricum exista sisteme de siguranta care limiteaza dramatic viteza de zbor la nivelul solului.Ceea ce ati vazut la televizor NU ERA AVION DE PASAGERI ci altceva,cel mai posibil o drona militara pilotata prin telecomanda radio si care este dotata cu un sistem de camuflare cu holograme care o face sa apara pe filmare ca si un avion de pasageri
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Sep 2019

inadvertenta numarul 2-turnurile cu schelet de otel nu se pot prabusi la viteza de cadere libera prin impactul unui avion ci doar prin demolare controlata cu explozibili montati in prealabil pe structura de rezistenta si controlati sa detoneze in cascada de o firma ultra-specializata pentru demolari
EDUCATIV RO"
11 Sep 2019

Pe 11 septembrie nu există nicio îndoială că mai multe bombe au fost detonate în complexul WTC - acest fapt nu poate fi contestat și este clar documentat în sute de videoclipuri și susținut de numeroase mărturii ale martorilor oculari, inclusiv primii respondenți și pompierii foarte credibili. Metalul topit a fost văzut în și în jurul resturilor de WTC luni de zile, indicând fisiunea nucleară.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz