2020-04-07 11:02

Dăncilă, despre Iohannis: Discurs extremist, bazat pe ură

 |  09:21
Dăncilă, despre Iohannis: Discurs extremist, bazat pe ură

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, lansează noi acuzații la adresa președintelui în funcție, susţinând că Iohannis are un discurs extremist, "bazat pe ură".

"Abordarea lui Klaus Iohannis este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate. Discurs extremist, discurs bazat pe ură, ceea ce cred eu că nu se pliază pe realitatea din România. Avem nevoie de un preşedinte mediator, un preşedinte care să aducă echilibru", a declarat Viorica Dăncilă duminică, la Antena 3.

Ea a mai afirmat că nu se află "în război" cu nimeni, spre deosebire de contracandidatul său, care "a fost de fiecare dată în război cu cineva".

"Eu nu sunt în război cu nimeni şi este regretabil să auzim că Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, este în război cu oamenii, pentru că un preşedinte trebuie să aducă pacea, nu războiul. Klaus Iohannis a fost de fiecare dată în război cu cineva. Nu a trebuit să dea motive, dar de fiecare dată a trebuit să atace pe cineva, de fiecare dată a încercat şi a şi reuşit din păcate să inducă în societatea românească foarte multă ură şi foarte multă dezbinare. Cum să spui că este în război cu un partid politic? Este preşedintele României, trebuie să fie preşedintele tuturor românilor", a mai spus Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

PATRIOTISM
18 Noi 2019

Partidul PSD este unul țigănesc cu foarte multi oameni care stau pe furat, dupa care mai vad ei daca mai merita sa lucruze pentru poporul roman . Privim catre industria universala romaneasca si catre alungarea romanului ... .
COMISARUL PARAIPAN
18 Noi 2019

nimeni nu mai vrea sa auda de ciuma asta rosie post-decembrie 1989.Toata lumea s-a bucurat atunci ca scapam de dictatura dar nimeni nu a vrut sa vina la putere asa ceva.Va plangeti ca nu va iubeste poporul? ha ha ha...5milioane de oameni au plecat din tara si cei care mai sunt aici nu mai vor sa auda de mafia asta.S-a terminat cu voi...GAME OVER
CUCUVEAUA ROZ- BOMBON
20 Noi 2019

Dar pe johanus cel care a vandut pe nimic gazele din M Neagra Dragnea a fost inchis pentru ca a dat ordonanta 114 prin care voia ca romanii sa o duca mai bine El voia ca redeventele sa fie ca in Austria de 14 % dar iohannus a intorss o la o 5 % practic date pe degeaba Cand a fost intrebat de ce nu e de acord ca si la noi redeventele sa creasca ca in alte tari a spus ca ,,noi suntem o tara slab dezvoltata nu ca AustriaNu va raportati dumnevoastra la Austria o tara foarte avansata economic"As vrea sa mai fie ales inca 5 ani poate asa prostii se vor destepta ,dar va fi prea tarziu Noi vom fi si mai saraci ,iar el ne va face dispretuitor cu mana si va pleca la mamitza sa si la mamaia Merkel
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine