2020-02-26 00:44

Dăncilă, despre respingerea numirii Olguţei Vasilescu la Dezvoltare: Argumentele preşedintelui sunt necredibile

 |  14:01
Dăncilă, despre respingerea numirii Olguţei Vasilescu la Dezvoltare: Argumentele preşedintelui sunt necredibile

Premierul Vioroca Dăncilă a declarat vineri, la începutul şedinţei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, că argumentele preşedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerându-i şefului statului "să abandoneze jocurile politice".

"Argumentele folosite de preşedinte pentru ceea ce este un blocaj la adresa Guvernului sunt necredibile. Am dat dovadă de toată deschiderea şi de multă răbdare la adresa preşedintelui. Îi solicit să abandoneze jocurie politice. România este mai importantă decât o campanie electoraă sau jocurile politice", a spus Dăncilă.

Potrivit acesteia, ”Ministerul Dezvoltării are nevoie de un un ministru titular, un ministru dedicat, un ministru cu experenţă”.

”Tocmai de aceea am nominalizat-o pe Olguţa Vasilescu, un om cu o exprinţă vastă în administraţia locală, dar şi în activitatea ministerială”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, premierului motivele pentru care refuză numirea Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, printre acestea numărându-se faptul că aceasta "nu are pregătirea de specialitate necesară în niciunul dintre domeniile care fac obiectul de activitate al ministerului pentru care este propusă".

"De asemenea, din aceeaşi documentaţie constat că doamna Lia-Olguţa Vasilescu nu are experienţa în materie necesară promovării şi gestionării politicilor publice guvernamentale la nivel naţional în domeniul complex al dezvoltării regionale şi administraţiei publice", mai spune preşedintele, reproşându-i acesteia şi "declaraţiile controversate, atacurile la persoană virulente, limbajul folosit în comunicările publice, presiunile asupra justiţiei".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

ANONIM
08 Feb 2019

Crapă de ciudă Sterpul...cand vede ce casă și.a CUMPARAT ., olguta....nu prin FALS ca Sterpul natiuni
ANONIM
08 Feb 2019

La cât a furat olguta betiva era normal sa-si cumpere casa in centrul Craiovei. Poate descopera procurorii si cum a fost posibil dintr-un salariu de bugetar nenorocir ? Urmeaza si '' STEARPA '' drakcila sa-si cumpere un DEX pentru a invata limba româna fara profesor. He , he , he .......ce gunoaie bolsevice certate cu apa si sapunul !
ANONIM
08 Feb 2019

În timp ce Dancila ....a salvat viața unui copil ....Sterpul natiuni a luat viata unor copii...vânzandu.i ....si cu banii pătați din vânzarea copiilor i.a cumpărat ravasitoarei georgeta...mâncare...sa se dezvolte micuța...sa isi perfecționeze limba ....oare nu le.a stat mâncarea in gât???
NEGRO
09 Feb 2019

De ce nu poate schimba grupul infractional organizat PSD nominalizarea Olgutei pentru ministerul dezvoltarii? Pentru ca este interesat doar de drenarea banilor acestui minister, nu si de dezvoltarea Romaniei. Se stie cum a palmat primarita din Cetatea Baniei milionul de euroi pentru proiectul, Craiova, oras european. Atunci doamna Olguta il lua in gura mare pe Mazare de Constanta ca model. Tocmai venise din PRM, cu arme si bagaje. Acum se stie de ce. Incapatanarea PSD de a numi in Guvern doar astfel de specimene, tocmai acum, cand a macelarit legile justitiei, si-a subordonat cu totala nerusinare Curtea Constitutionala (care de mai bine de un an functioneaza ilegal), a baramburit economia, a intors spatele fondurilor europene, a lasat pana si armata de izbeliste etc, etc...Dupa doi ani de dezastre nationale, gruparea infrctionala PSD vrea sa mearga pana la capat. Adica sa piara toti, iar ei sa se salveze de bratul lung al legii. Indiferent cum... Pacat ca n-au inteles un lucru. Dumnezeu cand vrea sa scape de cei rai, mai intai le ia mintile. Actualul PSD a ramas in aceasta faza... Dar nu mai este mult, cand vor deconta cu varf si indesat toate abuzurile! Caci asa este roata. Se invarteste!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine