2020-05-29 04:09

Dăncilă, după anunţul INS privind creşterea economică

 |  12:50
Dăncilă, după anunţul INS privind creşterea economică

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Ploieşti, că anunţul Institutului Naţional de Statistică privind creşterea economică din acest an îi contrazice pe cei care au spus că ”Guvernul nu merge într-o direcţie bună, că este un eşec al guvernării”. ”Cred că această abordare nu face bine României”, a spus Dăncilă, precizând că este nevoie de ”predictibilitate, stabilitate şi încrederea investitorilor să vină să investească în România”.

”Ceea ce a reliefat Institutul Naţional de Statistică astăzi, respectiv o creştere economică de 5% în primul trimestru al anului 2019 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată (...) că toţi cei care au spus că Guvernul nu merge într-o direcţie bună, că este un eşec al guvernării, sunt contrazişi de aceste cifre care arată că, într-adevăr avem creşterea economică”, a declarat, miercuri, la Ploieşti, premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit acesteia, ”acest lucru dă încredere investitorilor să vină în România”.

”Cred că această abordare în care spunem întotdeauna că guvernarea merge într-o direcţie greşită, cu toate că cifrele demonstrează altceva, nu face bine României, pentru că noi avem nevoie de predictibilitate, stabilitate şi avem, mai mult decât atât, nevoie de încrederea investitorilor să vină să investească în România”, a mai afirmat premierul.

Economia românească a crescut în primul trimestru, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu 5%, serie brută, arată primele estimări publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS). Guvernul mizează în acest an pe o creştere economică de 5,5%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

ANONIM
15 Mai 2019

De ce nu l lasati pe orban si mupetii lui in frunte cu johanus sa conduca tara Ei o vor duce intr o directie corecta ,adica intr o prabusire directa in gol Au mai avut guvernarea in mana Sasul asta imputit nu va recunoaste niciodata ca a sa guvernare a fost de rasul curcilor DE amatori prosti si incapabili asa cum este si presedintia sub conducera sa o catastrofa de la a la z
ANONIM
15 Mai 2019

IAR SE PISA PE EA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine