2020-07-03 20:17

Dăncilă: Eu mi-aș dori să plec cât mai repede de la Palatul Victoria

 |  11:23
Dăncilă: Eu mi-aș dori să plec cât mai repede de la Palatul Victoria

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul demis Viorica Dăncilă, a declarat că îşi doreşte să plece cât mai repede de la Palatul Victoria.

Dăncilă a afirmat, într-o emisiune la România TV, că pentru români nu este importantă înlocuirea unui guvern sau a unei persoane cu alta, ci "important e programul de guvernare".

"Eu mi-aş dori să plec cât mai repede de la Palatul Victoria, pentru că este un guvern interimar. Îmi doresc stabilitate pentru această ţară. Îmi doresc ca românii să aibă siguranţa zilei de mâine, îmi doresc să nu se mai vadă din exteriorul graniţelor ţării aceste lucruri, dar, cum am declarat în mai multe rânduri, nu este vorba de a înlocui o persoană cu alta sau un guvern cu altul. Important este programul de guvernare. Nu este vorba să facă pe placul meu, dar eu nu pot să girez măsuri împotriva românilor.

Eu nu am luat niciodată o măsură împotriva românilor şi mă pot uita în ochii românilor fără să îmi fie ruşine, pentru că niciodată nu am acţionat împotriva lor. Dacă aş gira acest program de guvernare, nu mă refer la persoane, aş fi parte a măsurilor luate împotriva lor şi acest lucru nu pot să îl fac", a precizat liderul PSD.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că parlamentarii care vor participa la votul pentru învestirea noului guvern vor fi excluşi din partid. Liderul social-democrat a afirmat, într-o emisiune la România TV, că decizia de excludere va fi luată faţă de orice membru al partidului, "indiferent cu îi cheamă".

"Cei care vor merge în Parlament şi vor ieşi din deciziile luate de Comitetul Executiv Naţional, de a nu merge merge la vot, vor fi excluşi automat din partid. Dacă îşi asumă - indiferent cum îi cheamă, indiferent cine sunt - dacă îşi asumă acest lucru... Nu se poate ca întreg partidul să sufere din cauza unor trădări. Am văzut ce s-a întâmplat la moţiune, am văzut că au fost oameni care au trădat. Nu vrem să mai trecem prin aceleaşi experienţe", a afirmat Dăncilă.

Referindu-se la declaraţiile lui Paul Stănescu, care a spus luni că Guvernul Orban trebuie votat, Dăncilă a spus:

"Ceea ce a greşit Paul Stănescu este că a venit cu o declaraţie care efectiv nu reprezintă poziţia PSD şi a creat confuzie. Este o voce singulară, pentru că niciun social-democrat nu poate gira un program de guvernare care aduce austeritate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
29 Oct 2019

ha ha ha se dezintegreaza sandramaua mafiota si fug sobolanii in toate directiile
ROMANES
05 Noi 2019

Sa raspunda de bugetul si inprumuturile bancare . Facute in numele tarii . Predarea gestiuni finantelor , inpreuna cu ministru finantelor cocalar
JUSTIțIA
05 Noi 2019

Dancila cu al sau guvern si nu numai ar trebui sa treacă prin filtru Justiției Ro' pentru a fi întrebată de modul și cum sau cheltuit bani din bugetul statului ? (Inventarul Tarii Românești)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz