2020-05-25 15:03

DĂNCILĂ explică ce ar însemna pentru PSD un rezultat bun la prezidențiale

 |  14:01
DĂNCILĂ explică ce ar însemna pentru PSD un rezultat bun la prezidențiale

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, că a văzut în spaţiul public foarte multe „lucruri urate”, „pentru că unii au venit cu proiecte, unii au venit cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri”, şi că este timpul să se spună stop, informează News.ro.

Ea a afirmat că crede că românii vor da dovadă de înţelepciune când vor alege „pe cel care - sau pe cea care - ne va reprezenta ţara pe plan extern, pe cel sau pe cea care va aduce liniştea în societatea românească”.

„Un rezultat bun la alegerile prezidenţiale înseamnă că ne dorim un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte care să nu mai împartă românii în ai mei şi ai altora, un preşedinte care să ne reprezinte pe toţi, un preşedinte care să aducă consensul şi unitatea în societatea românească", a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Mureş, că realizările evocate de primarii din judeţ au fost legate de guvernarea PSD, criticând în acest context guvernul tehnocrat, pe care l-a numit „guvernul zero, cu zero realizări”, şi guvernele de dreapta, care făcut „tăieri, închideri de şcoli şi spitale”.

Ea a afirmat că partidul are nevoie de foarte multă unitate, de oameni implicaţi, dar şi să aducă alături pe cei cu experienţă, pe tineri.

Dăncilă a spus că un rezultat bun la alegerile prezidenţiale înseamnă o reconfirmare a încrederii cu care au fost învestiţi aleşii locali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine