2020-02-25 23:41

Dăncilă face o vizită oficială în Slovacia. Întrevederi cu premierul Peter Pellegrini şi cu primarul oraşului Banská Bystrica

 |  08:38
Dăncilă face o vizită oficială în Slovacia. Întrevederi cu premierul Peter Pellegrini şi cu primarul oraşului Banská Bystrica

Premierul Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită în Slovacia şi va avea întrevederi cu premierul Peter Pellegrini şi cu primarul oraşului Banská Bystrica, Ján Nosko.

Potrivit unui anunţ al Guvernului, premierul Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită oficială în Slovacia.

Dăncilă va fi primită cu onoruri militare de către prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini, şi primarul oraşului Banská Bystrica, Ján Nosko.

Ulterior, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane la Black Obelisk, în Piaţa Insurecţiei Naţionale Slovace.

La 10.55, ora locală, Dăncilă va avea o întrevedere tête-à-tête cu prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini care va şi oferi un dejun de lucru în onoarea sa.

Cei doi premieri au programate declaraţi de presă comune, după care Viorica Dăncilă vaparticipa la depunere de coroane la Cimitirul Militar din Zvolenşi va vizita la Consulatul onorific al României de la Banská Bystrica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine