2019-10-17 08:43

Dăncilă, gata de CONFRUNTARE cu Dan Barna. CONDIȚIILE premierului

 |  15:12
Dăncilă, gata de CONFRUNTARE cu Dan Barna. CONDIȚIILE premierului

Dan Barna a cerut, vineri, la depunerea candidaturii la prezidențiale, că vrea dezbateri televizate cu Viorica Dăncilă. Pe de alta parte, liderul PSD spune că este deschis la o confruntare, dar nu la una bazată pe jigniri și țipete, așa cum face, de obicei, Dan Barna.

”Domnul Barna poate să își manifeste interesul. Să vedem dacă răspundem, dacă nu răspundem. Nu ne este teamă de un dialog, dar am văzut ce înseamnă un dialog pentru domnul Barna și pentru partidul domniei sale. Eu vreau un dialog bazat pe argumente, nu pe jigniri și violență verbală. Jignirile și violența verbală sunt atributele oamenilor slabi, care nu au argumente.

Dacă vrea o dezbatere legată de proiecte, legată de anumite lucruri de interes pentru cetățeni, e un lucru bun. Dacă vrea o dezbatere de cine țipă mai tare, cine jignește mai tare, eu nu să fiu adeptul unei astfel de dezbatere.”, a declarat Viorica Dăncilă, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray