2020-03-29 11:41

DĂNCILĂ îi avertizează pe „trădătorii” din PSD: „Cine votează luni Guvernul ORBAN, a doua zi să meargă la partidul ‘foarfecă’!”

 |  14:00
DĂNCILĂ îi avertizează pe „trădătorii” din PSD: „Cine votează luni Guvernul ORBAN, a doua zi să meargă la partidul ‘foarfecă’!”

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, în judeţul Arad, că "trădătorii" din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, "a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi", informează Agerpres.

Prezentă în localitatea Pâncota, Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a fost întrebată de jurnalişti ce crede că se va întâmpla luni, când ar trebui să fie votat noul guvern. Dăncilă a spus că "în mod normal trebuie să nu existe cvorum".

"Cei care au dărâmat acest guvern, cei şase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern. Nu facem acest lucru pentru că nu vrem să vină un nou guvern sau pentru că vrem să ţinem de scaune, aşa cum spun unii. Nu putem să girăm un program de guvernare care este un program al austerităţii, îndreptat împotriva oamenilor, care se bazează din nou pe tăieri de salarii, pe comasarea de spitale, pe privatizarea unor companii de stat. PSD nu va gira acest program", a spus Dăncilă.

Dăncilă a admis că vor fi şi "trădători".

"Nu vom fi prezenţi în sală. Parlamentarii nu vor fi în sală (cei ai PSD - n.r.). Bineînţeles că sunt şi trădători, şi am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi, pentru că este clar că nu au niciun ataşament pentru acest partid", a spus preşedintele PSD.

Dăncilă a adăugat că "fiecare deputat, fiecare senator, indiferent de partidul din care face parte, trebuie să îşi asume, luni, faptul că votează sau girează un program împotriva românilor".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-02Parerea ta...

ORBUL șI TRăDăTORUL
02 Noi 2019

Dacă mi-ar purta Dancila nădragii, mi-aș arunca și izmenele. Cu 12% procente la prezidențiale ești chiar pe val! Nu ai ce pierde.
CIOROPINA AGRAMATA
02 Noi 2019

e pe faras...aruncati gunoiul la tomberon oameni buni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine