2019-09-23 14:33

DĂNCILĂ îi cere din nou lui IOHANNIS să îi numească pe Olguța VASILESCU și Mircea DRĂGHICI în Guvern

 |  17:12
DĂNCILĂ îi cere din nou lui IOHANNIS să îi numească pe Olguța VASILESCU și Mircea DRĂGHICI în Guvern

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, joi, preşedintelui Klaus Iohannis, că reiterează solicitarea de emitere a decretelor de numire a Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi a lui Mircea Drăghici în funcţia de ministru al Transporturilor, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul zilei de joi, preşedintelui României, Klaus Iohannis, un răspuns oficial la scrisorile prin care şeful statului a prezentat motivările privind respingerea nominalizărilor miniştrilor Transporturilor şi Dezvoltării. Documentul precizează faptul că cele două propuneri pentru funcţiile de ministru – Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Gheorghe Drăghici - îndeplinesc condiţiile de legalitate prevăzute de art. 2 din Legea nr. 90/2001, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, persoanele propuse nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute de Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare. "Având în vedere faptul că cele două propuneri respectă toate condiţiile prevăzute de Constituţia României, republicată, şi de legile organice aplicabile, reiterez solicitarea de emitere a decretelor prezidenţiale de numire a doamnei Lia-Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi a domnului Mircea-Gheorghe Drăghici în funcţia de ministru al Transporturilor şi, totodată, să înceteze efectele Decretului Preşedintelui României nr. 46/2019 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar şi ale Decretului Preşedintelui României nr.47/2019 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar", se arată în documentul oficial transmis Administraţiei Prezidenţiale de către prim-ministrul Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

NEGRO
11 Ian 2019

Scleroza PSD este de netratat. Aceleasi erori, aceleasi fetze. Nu se poate desprinde de trompeta de pe jii nici de Draghici cel fara de creier si coloana vertebrala . De fapt, aceste organe vitale sunt in absoluta criza intre actualii membrii ai acestui partid. Sclerozatii se vor duce din nou la Dorneanu si celalte fosile politice din Curtea Constitutionala si vor incerca sa-si arate pieile atarnande sub pertentie de muschi. Chiar daca aceste erori ale naturii vor ramane cu mintea in vacanta precum uncheasul Dragnea cu minora ce-i pupa milioanele, si se vor orienta dupa degetul bolsevic al lui Dorneanu, sa nu uitam ca prin aceste odioase apucaturi respectivele adunaturi isi semneaza certificatul de deces. Numai prin recastigarea Presedintiei la urmatoarele aegeri fortele democrate vom reorienta politica spre Europa, progres si civilizatie. S-ar putea ca martea viitoare si Perfidul Albion sa-si reorienteze politica europeana, iar nostalgicii autarhiei fara dinti vor ramane cu botul pe labe. Un salut tuturor si cu optimism si realism vom scapa de fantomele trecutului! Trrebuie doar sa iesiti la vot. Jos PSD si babele comuniste!
@NEGRO
11 Ian 2019

MAI DU-TE DRACULUI PORC TRADATOR DE TARA VA FI DEMOCRATIE CU IOHANIS TURNATOR LA SECURITATE.APOI SI-A ARATAT COLTII DE NAZIST BANDIT CU 16 DOSARE PENALE.TRADATOR DE TARA PRIN RETROCEDARILE DE LA SIBIU VANZATOR DE COPII UNEALTA GAYULUI FABRICIUSSI sau MONICA MACOVEI o tarfa tortionara comunista sau tinerii revoltati de acum O HOARDA DE MAIMUTE DROGATE ,INCULTE, AGRESIVE CAPABILI DE ORICE NISTE TARFE CA ANGI SERBA TIPUL ANEI PAUKER O ISTERICA BOLNAVA VESNIC DE ;;APENIE;; NU AVETI NICI O VARIANTA DE GUVRNARE DAR URLATI CA NISTE GIBONI IN JUNGLA CA VRETI PUTEREA NAZISTUL A INVITAT PAPA IN ROMANIA'SI AM O INTREBARE DE CE TREBUIE SA VIZITEZE biserica de la SUMULEU din Harghita ?Aici se organizeaza in fiecare vara cea mai mare adunare hortista cu oficiali din Ungaria,cu demonstratii si actiuni antiromanesti DEce nu I-a sugerat nazistul sa viziteze MANASTIRILE ROMANESTI SAU PAPA VINE A VIZITA TINUTUL SECUIESC ASA DE DRAG LUI IOHANIS?
ANONIM
11 Ian 2019

FISU ERA LA ATENEU , PRECUM PE STADION . A INVITAT TOATE GUNOAIELE POLITICII
PENTRU NEGRO
11 Ian 2019

Meriti sa iti inghiti cuvintele si modul ordinar de exprimare, mai pune mana pe carte si lasa Antenele 3 si 1. Papa este catolic, dar va vizita si biserici ortodoxe, programul nu este batut in cuie. Oare valorile profesionale din Romania se rezuma la Adina Florea, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Sunt altii si mai bine pregatiti ca ei, dar pe Dambovita jocurile de culise si de bani conteaza !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray