2020-01-28 01:23

DĂNCILĂ îi face pe plac lui DRAGNEA. Guvernul a sesizat CCR privind constituirea completurilor de judecată la ÎCCJ

 |  12:40
DĂNCILĂ îi face pe plac lui DRAGNEA. Guvernul a sesizat CCR privind constituirea completurilor de judecată la ÎCCJ

Guvernul a sesizat Curtea Constituţională privind un posibil conflict între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cazul constituirii completurilor de judecată, preşedintele CCR, Valer Dorneanu, declarând pentru News.ro că, în cursul acestei zile, va fi stabilt termenul la care va fi dezbătută sesizarea Executivului.

Demersul are loc în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut nelegalitatea constituirii completurilor de cinci judecători de la instanţa supremă, iar în 8 octombrie este primul termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la România TV, că nu mai are aşteptări legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, el susţinând că, cel puţin în ceea ce îl priveşte, nu mai are încredere că justiţia este oarbă. 

Întrebat despre intenţia Guvernului de a sesiza CCR cu privire la un conflict cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că nu s-a aplicat noua lege privind statutul magistraţilor cu privire la desemnarea completurilor, Dragnea a spus că este un demers firesc. 

"Am auzit că există această intenţie, nu ştiu când şi dacă o vor face, dar cred că este un demers firesc pe care îl face Guvernul. O să vedem dacă se întâmplă. Nu ştiu pe ce merg, că nu am văzut, poate merg pe conflict între Parlament şi ÎCCJ, nu ştiu. Am auzit doar că se intenţionează această acţiune”, a spus Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

SOCRATE
02 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
MAFIA
02 Oct 2018

guvernul dancila s-a transformat in avocatul lui dragnea.va dati seama ce poata sa faca acest infractor periculos aflat libertate.deja au luat-o razna nu mai scapa lumea de ei.bateau campii si pe la parlamentul european .sustin niste minciuni ordinare.este favorizarea infractorului auzi dancila toader ?ce inseamna un infractor periculos in libertate.
TRADATORI DE TARA
02 Oct 2018

PENTRU UN NEBUN BANDIT , FACE-TI PRAF TOATA TARA . GHERTOI ROZALII LASI TRADATORII
SLUGA DRAKCILA
02 Oct 2018

Javra asta ordinara executa golaniile borfasului draknea devenind Complice. Asta nu reprezinta Romania ci UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT PSD , CARE TREBUI SCOS IN AFARA LEGII.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine