2020-04-05 17:43

Dăncilă îi împrumută discursul lui Barna: Promite că va fi un președinte full time

 |  10:00
Dăncilă îi împrumută discursul lui Barna: Promite că va fi un președinte full time

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, preia o idee vehiculată de preşedintele USR în campania electorală şi promite că va fi la dispoziţia românilor 24 de ore din 24, în calitate de preşedinte.

"Mandatul meu va fi cel al Președintelui reformator, care înțelege că Administrația Prezidențială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acțiune și comunicare cu oamenii.

Mă voi asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide porțile pentru toate forțele politice constructive, pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea, pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile.

Președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă", scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Liderul USR Dan Barna declara înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale că România are nevoie de un preşedinte full-time.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-20Parerea ta...

MIHAELA
20 Noi 2019

Un discurs cu multe abordari bune, cu ceva lipsuri, dar vertical, la propriu si la figurat... Cand ai coloana vertebrala, adopti pozitia bipeda !
EVA
20 Noi 2019

visuri la cheie!!!!! si mincare cind mai faci???? numai ca visele se vor spulbera invurind,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine