2019-12-13 04:17

Dăncilă îl ia la ROST pe președintele Iohannis: ”Se JOACĂ cu sentimentele oamenilor”

 |  18:20
Dăncilă îl ia la ROST pe președintele Iohannis: ”Se JOACĂ cu sentimentele oamenilor”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, după ce preşedintele a promulgat doar bugetul asigurărilor sociale, că a constatat că preşedintele Klaus Iohannis nu are nicio limită şi că a avut senzaţia că ne întoarcem în timp, în 2013, când un alt preşedinte promulga doar bugetul asigurărilor sociale, folosindu-se de aceleaşi minciuni.

„Am constatat că preşedintele Iohannis nu are nicio limită. Am avut senzaţia că ne-am întors în timp, în anul 2013, când un alt preşedinte promulga doar bugetul asigurărilor sociale de stat cu aceleaşi minciuni. Preşedintele României îi dezinformează din nou pe români, inventând explicaţii ridicole, de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este în mod evident un joc electoral pe care îl face însă pe spatele românilor”, a afirmat Dăncilă înaintea şedinţei de Guvern.

„Consider total iresponsabile declarațiile domnului președinte care se joacă cu sentimentele oamenilor și crează în rândul pensionarilor îngrijorări că nu există bani de pensii”, a mai adăugat premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni că promulgă legea bugetului asigurărilor sociale de stat, pentru că pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD. El a făcut apel la parlamentari să corecteze legea bugetului de stat şi să se asigure că sunt banii pentru plata integrală a pensiilor. Preşedintele a criticat PSD.

Preşedintele a precizat că bugetul a fost trimis Parlamentului abia în februarie, cu o întârziere de 3 luni, „aşa că să nu mai ţipe PSD la televizor că cineva le întârzie bugetul”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-12Parerea ta...

HE,HE, HE......!
12 Mar 2019

Analfabeta citea dupa foi ce i-a scris puscariasul draknea si tot prostii a spus. Mare-i gradina cu proști a mafiei psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray