2020-02-18 11:09

Dăncilă invită reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM, luni, la discuţii privind legile justiţiei

 |  17:41
Dăncilă invită reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM, luni, la discuţii privind legile justiţiei

Premierul Viorica Dăncilă invită reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM, luni, la ora 15.30, la Palatul Victoria, la discuţii privind legile justiţiei.

„Având în vedere opiniile exprimate în spaţiul public de diferite asociaţii profesionale din mediul juridic, premierul Viorica Dăncilă invită luni, 25 februarie 2019, ora 15.30 la Palatul Victoria câte un reprezentant al asociaţiilor de magistraţi, precum şi reprezentanţi ai CSM, pentru discuţii pe marginea legislaţiei în domeniul justiţiei”, anunţă Guvernul într-un comunicat.

Conform sursei citate, „premierul Viorica Dăncilă asigură asociaţiile de magistraţi că există întreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate instituţiile din sistemul judiciar în înfăptuirea unui act de justiţie corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor”.

Magistraţii din Capitală şi din mai multe oraşe ale ţării au protestat, vineri, faţă de modificările aduse legilor justiţiei, cerând independenţa sistemului judiciar. Totodată, activitatea parchetelor din oraşe precum Constanţa, Piteşti, Iaşi şi Timişoara va fi suspendată timp de mai multe zile, săptămâna viitoare, în semn de protest.

Totodată, un protest este anunţat în această seară în Piaţa Victoriei, împotriva ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

ANONIM
24 Feb 2019

Magistratii SA CONTINUIE PROTESTELE SI SA NU RASPUNDA INVITATIEI FACUTE DE PUSCARIASUL PORKAR draknea PRIN INTERMEDIUL UNEI ANALFABETE CARE A FACUT ROMANIA DE RÂS IN EUROPA.
ANONIM
25 Feb 2019

Independenta justitiei NU SE NEGOCIAZA CU MAFIA PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine