2019-05-26 03:01


Dăncilă, JIGNITĂ de ieşirile publice ale preşedintelui. Ce declarații ale lui IOHANNIS au deranjat-o

 |  18:06
Dăncilă, JIGNITĂ de ieşirile publice ale preşedintelui. Ce declarații ale lui IOHANNIS au deranjat-o

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Klaus Iohannis la adresa sa, spunând că acestea nu ar trebui să existe la adresa niciunei femei. Întrebată ce a jignit-o, Dăncilă a spus că expresiile "femeia aceasta" şi "nu ştie funcţionarea statului".

"Pornind de la aceste nominalizări, a venit cu acele acuzaţii şi jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva unei femei premier, ci a oricărei femei. Această atitudine nu trebuie să o aibă preşedintele. Aceste lucruri nu fac decât să adâncească falia dintre preşedinte şi premier şi e ceea ce ne trebuie cel mai puţin în perioada când miniştrii au început să preia conducerea Consiliul UE", a declarat Viorica Dăncilă, citata de Mediafax.

Întrebată de reproşul preşedintelui Klaus Iohannis că nu l-a consultat, Viorica Dăncilă a spus că timpul este unul scurt până la preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Întrebată care declaraţii i s-au părut jignitoare, premierul a spus: "Când spui că <> sau nu <<cunoaşte funcţionarea statului>> nu pot să îţi facă cinste. Nu aş folosi aceste atacuri la oricine aş face referire. Nu el trebuie să facă o evaluare a premierului sau miniştrilor".

Dăncilă, JIGNITĂ de ieşirile publice ale preşedintelui. Ce declarații ale lui IOHANNIS au deranjat-o
zoom

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va aştepta luarea unei decizii de către Curtea Constituţională, cu privire la posibilul conflict instituţional Preşedinţie-Guvern privind numirile de la Transporturi şi Dezvoltare şi abia apoi va anunţa rezultatul analizei sale.

"Sincer, m-aş fi aşteptat, în toată această perioadă, aşa, printre vizitele pe care le face doamna Prim-ministru în străinătate, măcar să mă sune sau să mă caute şi să întrebe: „Domnule Preşedinte, de ce nu ne daţi un răspuns? Care este problema?”. Această doamnă, pur şi simplu, nu înţelege cum funcţionează statul. Noi nu suntem puşi aici ca să ne trimitem hârtii scrise de secretare, secretari sau alţi colaboratori. Asta este simplu de făcut. Noi suntem puşi aici pentru a rezolva problemele statului, pentru a rezolva problemele României. Or, asta se face inclusiv prin colaborare şi prin dialog instituţional", a spus preşedintele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: dancila, jignita, iohannis, declaratii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
10 Dec 2018

E LA GRUPA MICA , NU STIE SA SE STEARGA LA CUR . TRANSILVANIA SA PISAT PE GASCA DE TELEORMAN SI FURACIOSI , DETURNARI DE BUGET .
ANONIM
10 Dec 2018

Jigodia asta nazistă asa a primit educația de la MĂSA, in cei 7 ani de acasă....de aceea a aruncat si paltonul....groful vrea slugi in jurul lui....
ANONIM
10 Dec 2018

Acest individ hartuia profesoarele la liceul Brukenthal din Sibiu
ANONIM
10 Dec 2018

A STAT IN GARSONIERA LA PLOIESTI CU MASA . DE O VIATA SE TINE DUPA SULA LUI MUSTATA
@ANONIM
11 Dec 2018

ESTI COMPLET IDIOT BAI NENOROCITULE . MORI IN CHINURI .
ADEVARUL DOARE...
11 Dec 2018

Adevarul spus de presedintele Romaniei ales de 6,5 milioane de romani o deranjeaza pe VIDA DIN VIDELE. '' ACEASTA FEMEIE '' HABAR NU ARE PE CE LUME TRAIESTE. ESTE CONDUSA DE CEL MAI MARE BORFAS SI HOT AL ROMANIEI. (draKnea )
@ADEVARUL DOARE
11 Dec 2018

LA'S CA ARE HABAR OTREAPA DE NEVASTA A NAZISTULUI CARE SFIDEAZA O TARA DE IDIOTI CA TINE DUPA CE AU RETROCEDAT ILEGAL JUMATATE SIBIUL URMASILOR SS-isti CAP DE MORT(4000 DE SASI S-AU INROLAT VOLUNTARI IN SS) dupa ce a refuzat oprirea taierii padurilor dupa ce l-a umilit pe avram iancu dupatot ce face in fiecare zi impotriva ROMANIEI VOI CONTINUATI SA-I LINGETI BOASELE DATI-I DRUMUL FRATILOR CA ARE SASALAUL CUR MARE
UN CETATEAN
11 Dec 2018

Presedintele a spus ca doreste persoane competente in ministere foarte importante. Ca si Dragnea, Dancila o da pe dupa cires, de a nu fi fraiera sa recunoasca adevarul. Minte prin omisiune. Sau doreste explicatii ca la clasa ajutatoare.
ANONIM
11 Dec 2018

Ce inseamna ,,competente'' in minte i nazi Inseamna prosti precum,, ministrii ''din guvernul mieu Ghena ,voiculescu pruna etc etc
ANONIM
14 Dec 2018

UN PRESEDINTE TREBUEI SA FIE MEDIATOR NU INCITATOR. La noi nu stie asa ceva. In alte tari era demis pentru atitudinea aceasta. Fara alte comentarii
Random imageUltimele stiri


STARBAG