2019-10-15 07:17

DĂNCILĂ l-a sunat pe IOHANNIS, însă președintele i-a transmis că este ocupat și o va contacta ulterior

 |  13:52
DĂNCILĂ l-a sunat pe IOHANNIS, însă președintele i-a transmis că este ocupat și o va contacta ulterior

Premierul Viorica Dăncilă l-a contactat telefonic, marţi, pe preşedintele Klaus Iohannis, însă, conform unor surse oficiale, nu a putut vorbi direct cu acesta, deoarece şeful statului se afla într-o întâlnire, informează Agepres.

Un reprezentant al Administraţiei Prezidenţiale i-a transmis premierului că Iohannis o va contacta ulterior. Premierul intenţiona să discute cu şeful statului pe tema numirii noilor miniştri, potrivit unor surse guvernamentale. Miercurea trecută, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit Liviu Brăiloiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

MAFIA PSD
23 Apr 2019

Presedintele ales al Romaniei de 6,5 milioane de patriotzi nu are timp sa discute cu o marioneta analfabeta pusa in slujba unei organizatii mafiote ( psdd ) care are ca obiectiv distrugerea justitiei , economiei , sanatatii si educatiei. Analfabeta din Videle reprezinta doar un GIO condus de '' Borfasul national '' draknea HOT DE PROFESIE SI MITOMAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray