2019-07-16 07:26

Dăncilă, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului: Este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român

 |  13:20
Dăncilă, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului: Este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român

După ce a asistat la slujba de sfințire a altarului Catedralei Mântuirii Neamului alături de soțul său, Viorica Dăncilă a declarat că această catedrală reprezintă o mândrie a poporului român.

"Este un eveniment naţional - Catedrala Neamului, Catedrala României, în an centenar", a declarat premierul Dăncilă, la plecarea de la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Totodată, întrebată ce înseamnă realizarea acestui proiect, premierul a răspuns: "Realizarea românilor şi a României, un proiect, un monument cu care ne putem mândri. Şi cred că această mândrie nu este a mea ca şi prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-25Parerea ta...

CATEDRALA DANIEL SRL
25 Noi 2018

'' AICI SUNT BANII DVS. FRAIERILOR '' NU AVETI NEVOIE DE AUTOSTRAZI , SCOLI , SPITALE , CERCETARE , MAFIA PSD VA VREA PROSTI PENTRU A PUNE STAMPILA PE CIUMA ROSIE.
ANONIM
25 Noi 2018

Pina acum au gaura de 10,2 miliarde euro si peste 20 miliarde euro inprumutate . Sa vedem pina la sfirsitul anului .
GABI FIREA
27 Noi 2018

a cerut la un moment dat să i se facă culoar, să treacă mai ușor prin mulțime, că duce o geantă cu 10 milioane de euro pentru Patriarh; • Patriarhul a stabilit și un cod vestimentar pentru cei care vor să intre în Catedrală: minim 100 de euro în buzunar.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray