2019-10-18 22:22

Dăncilă le răspunde CONTESTATARILOR: ”Aruncă cu NOROI pentru că așa au fost învățați”

 |  22:47
Dăncilă le răspunde CONTESTATARILOR: ”Aruncă cu NOROI pentru că așa au fost învățați”

Premierul Viorica Dăncilă se declară supărată și afectată de criticile venite în ultima perioadă din toate părțile. În același timp, însă, premierul e hotărâtă să meargă mai departe și să ducă la îndeplinire programul de guvernare.

”Este normal că nu mă bucură aceste lucruri, dar în acelaşi timp am ajuns la concluzia că trebuie să-i laşi să vorbească pentru că dacă nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută lucruri mărunte să arunce cu noroi anumiţi oameni pentru că aşa au fost învăţaţi.

Eu merg mai departe, încerc să ignor toate aceste lucruri şi de multe ori când îi văd atât de înverşunaţi pe lucruri atât de mărunte îmi dau seama că merg pe  direcţia bună.

Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Sunt anumite lucruri care mi se par...Nu-mi vine să cred că cineva poate gândi aşa, dar în acelaşi timp caut să-mi păstrez echilibrul. Am o datorie, sunt premierul României şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri...

Atunci când am devenit premierul României mi-am propus ca acest mandat să-l duc la capăt şi tot ceea ce am promis să devină realitate. Şi atunci, de fiecare dată mă gândesc la ceea ce am promis şi la faptul că nu trebuie să dezamăgesc.

 În momentul în care voi dezamăgi, acest lucru cred că va fi cea mai mare lovitură pentru mine. Nu vreau să dezamăgesc. De fiecare dată mă gândesc că trebuie să merg mai departe, nu mă uit niciodată înapoi şi mă uit spre viitor şi înspre ceea ce trebuie să fac.

Sunt un om puternic, chiar dacă mulţi au spus că sunt femeie, sunt un om puternic. Un om hotărît şi care vrea să facă lucruri bune şi voi face acest lucru” a declarat Viorica Dăncilă într-un interviu pentru RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

LEVST.
01 Mai 2018

avem 'statul parallel", de ce nu am avea si "prim-ministru parallel", pentru ca vasilica este o fiinta paralela cu orice realitate, pentru ea -nici mai mult nici mai putin- orice critica(mai ales pe lucruri marunte!) este dovada suprema ca este pe drumul cel bun...Bate apa in piua cu cativa termeni, ca nu vrea sa dezamageasca, pai a facut-o deja, cu varf si indesat, insa ea 'merge inainte", pentru ca asa crede ea, ca ea nu poate sa geseasca...Ma rog, chiar daca trece peste acest hop(normal nu ar trebui-totul depinde de pres-edinte) , tot nu o vad aterizand si pe pamant...Femeia este- -pur-si-simplu- paralela...
ANONIM
01 Mai 2018

LA PROBLEMELE TARI NU POATE FII SUPARARE SAU NAZURI DE TOAPA . INDIFERENT CINE ESTE .
ANONIM
01 Mai 2018

,,La problemele tari nu poate fii ,,analfabet prost si cacacios,,ca tine PUTOARE INVATA GRAMATICA ROMANA ce stii tu sa faci analfabet gretos ?sa aprinzi lanterna telefonului si sa tragi pe nas KAKA #
LEVST.
02 Mai 2018

Hai siktir excrement triplu fermentat, etc.,... Si apropos de pm sau pres.-edinte, nici platit in diamante, la tona, nu as accepta asa functie si nu as veni in Romania(fara Monarhie Engleza) nici macar sa-mi scutur sandalele de praf...
@LEVST.
02 Mai 2018

SI TU SI MONARHIA ENGLEZA .
LEVST.
02 Mai 2018

Hai siktir , excrement triplu fermentat,s,a,m,d,.Mai fa spume si prin alte parti...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray