2020-06-01 16:16

DĂNCILĂ, mai în glumă, mai în serios, către Teodorovici: “TE REMANIEZ”

 |  13:11
DĂNCILĂ, mai în glumă, mai în serios, către Teodorovici: “TE REMANIEZ”

Prezenţi într-o tabără de copii la Sulina, judeţul Tulcea, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat o partidă de tenis de masă. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, premierul l-a avertizat pe ministru că îl remaniază dacă pierde disputa amicală, scrie Antena 3.

În cadrul evenimentului de deschidere, Viorica Dăncilă a jucat o partidă de ping-pong cu ministrul Finanţelor Publice.”Te remeniez”, i-a spus premierul lui Teodorovici. Până la urmă, Dăncilă, care nu e deloc străină de acest sport, a câştigat partida de tenis de masă.

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri au participat, sâmbătă, la Sulina, la evenimentul de lansare a Programului de Tabere ARC 2019 pentru românii de pretutindeni.

Peste 3.000 de copii şi tineri români din comunităţile istorice şi din diaspora vor beneficia de programul de tabere ARC care se va derula, în perioada 1 iulie – 27 august, în centrele de agrement din Sulina, judeţul Tulcea, Oglinzi, judeţul Neamţ, Căprioara, judeţul Hunedoara, şi Săcelu, judeţul Gorj.

În discursul oficial, Dăncilă şi-a exprimat speranţa că toţi copiii se vor întoarce în România, loc pe care părinţii sau bunicii lor îl consideră ”acasă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-06Parerea ta...

18V10F77D
06 Iul 2019

cred că no săl remanieze pe teodorovici ,fiindca îi convine legea aceea cu pensia alimentară dată lunar de copii părinților lor,fiindcă se mai îmbogățesc puțin de la săraci ,adăugând âncă niște bani la averea lor.or să mai fie nevoiți să mai scoată niște infractori certați cu legea ,băgând la ânchisoare niște oameni nevinovați care poate nuși pot permite să plătească și acea pensie alimentară către părinții lor muncind ân mod cinstit,iar asta din mai multe motive.1=nor să aibă timp fiindcă vor fii ocupați cu locul de muncă și cu familia ,dacă au mai mulți copii,2=vor fii inapți fizic ca să muncească la locul de muncă sau la ânchisoare și o să vedem cazuri de oameni internați ân spital care pot ajunge și să moară acolo,iar aceasta conform planului secret al o.n.u. ca romănia să aibă cel mai mare număr de martiri din lume dar și ca să nu mai existe o clasă de mijloc conform unor protocoale secrete de la toronto ,și 3=nu vor ști cui să dea bani,copiilor lor sau părinților lor care iau născut ân această lume rea care judecă cea mai mică greșeală,plus că legea aceasta nu se potrivește la noi care nu avem salarii ca ân țările mai dezvoltate ca noi.acesta nui p.s.d.ul pe care âl cunosc.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
06 Iul 2019

terminati odata cu ciuma rosie care nu mai are nici 20%..si-au batut joc de toata tara si toate porcariile facute de ei trebuie imediat anulate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine