2019-11-18 08:56

Dăncilă, mesaj categoric: ”Vreau să vă spun cu fermitate: NU VOI CEDA”

 |  20:59
Dăncilă, mesaj categoric: ”Vreau să vă spun cu fermitate: NU VOI CEDA”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD că, în ciuda perioadei grele şi a jignirilor, nu va ceda. ”Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut” a precizat premierul.

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al PSD că a trecut printr-o perioadă grea și le-a mulţumit colegilor pentru susţinere.

”Vă multumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o necondiţionat, mai ales când avalanşa de jigniri s-a pornit asupra mea. V-am simţit pe toți alături şi la bine şi la greu”, a spus Dăncilă, citat de News.ro.

Adresându-se preşedintelui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: ”Au fost zile dificile, cu atacuri murdare, însă mi-am spus că, dacă dumneavoatră aveţi puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, şi noi trebuie să avem această forţă”.

”Vreau să vă spun cu fermitate. Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”, a mai spus Dăncilă.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a început, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi. La şedinţă participă şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. În cadrul reuniunii urmează să fie validat preşedintele Consiliului Naţional şi să fie aleşi şefii departamentelor de specialitate ale partidului. 

Este așteptat ca în ședința CEx social-democrații să discute despre adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere. O solicitare în acest sens a formulat deja primarul sectorului 1, Daniel Tudorache. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-16

In legatura cu acest articol...

Tăriceanu iese la ATAC împotriva lui Iohannis: ”Am sperat că nu vom mai avea al doilea Băsescu”

Dragnea cere PLÂNGERE PENALĂ pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis
Parerea ta...

HE, HE, HE !!!!!!!!!
16 Dec 2018

Proasta asta executa ordinele puscariasului ADOLF Hdraknea. Habar nu are pe ce lume traieste.
PIS , PIS
17 Dec 2018

SE PISA INTR-O GARSONIERA IN PLOIESTE SI PE URMA SA TINUT DUPA MACIUCA LUI TERENTE DE TELEORHAM
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray