2020-03-29 13:02

Dăncilă, mesaj pentru Iohannis în ușa bisericii: ”Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun”

 |  15:04
Dăncilă, mesaj pentru Iohannis în ușa bisericii: ”Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun”

Președintele PSD Viorica Dăncilă a fost întrebată la Focșani, după ce a ieșit din biserică, dacă a aprins o lumânare și pentru Klaus Iohannis. „Da. Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun și să voteze Viorica Dăncilă”, a răspuns liderul PSD, potrivit Mediafax.

Preț de câteva minute, președintele PSD a stat în biserică, la Focșani, alături de Marian Oprișan. La ieșire, un ziarist a întrebat-o pe Dăncilă dacă a aprins o lumânare și pentru Klaus Iohannis.

„Da. Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun și să voteze Viorica Dăncilă”, a răspuns liderul PSD.

Întrebată mai departe cât de încrezătoare este că intră în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Dăncilă a spus că este „încrezătoare în susținerea poporului”: „Atâta timp cât crezi în oameni, crezi și în posibilitățile tale”.

Mai mult, întrebată dacă își va da demisia de la conducerea PSD dacă nu intră în turul doi, Dăncilă a răspuns: „Nu există să nu intrăm în turul doi, pentru că sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03Parerea ta...

CIORDEALA
03 Noi 2019

Si hotu se roaga , sa ii ajute doamne . Sa ii mearga bine la furat . Cine plateste inprumuturile de la banci . Furate de ei ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine