2020-03-30 14:21

Dăncilă, mesaj pentru Iohannis: Și- a luat 6 CASE din meditații. Să dea REȚETA tuturor profesorilor

 |  20:04
Dăncilă, mesaj pentru Iohannis: Și- a luat 6 CASE din meditații. Să dea REȚETA tuturor profesorilor

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis, după ce actualul președintele al României a refuzat dezbaterea propusă de PSD. Șefa PSD vrea ca Iohannis să divulge tuturor profesorilor din România cum să își cumpere 6 case cu banii din meditații.

”Președintele României a jignit premierul României și pe femeia Viorica Dăncilă. El nu are voie să jignească nicio femei, indiferent de poziția acesteia. Sper ca toate femeile să îl taxeze la vot.

Sunt șase case pe care le obții prin meditații, ar trebui să dea rețeta tuturor profesorilor din România. Nu poate să justifice cum a luat 6 case. Să vină să spună: așa am obținut cele 6 case.

Eu cred că această fugă de dezbatere e o fugă de răspundere. Dacă nu vii să spui oamenilor ce ai făcut în 5 ani, 5 luni, 5 săptămâni înseamnă că fugi. Are aroganța pe care i-o reproșa lui Ponta. El e președintele românilor, nu a unui partid politic. ”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul ședinței CEX a PSD.

"Ii este teamă de o confruntare directă cu mine"

"Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat.

Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită", a scris Dăncilă pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

GEORGE
13 Noi 2019

Care-s "romanii" aia care cer si merita ? "- El nu are voie să jignească nicio femei" !?! "El e președintele românilor, nu a unui partid politic." !?!
FLORAREASA
13 Noi 2019

Ai vindut petrolul tati cu barbatu dirrector .. si tu ai viloi pe valea Prahovei . Ai inchiriat un copil . Nu ai fost in stare sa faci . Varza de porci
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine