2020-07-06 21:18

Dăncilă: “Ne asumăm în continuare actul guvernării, pentru că România are nevoie de stabilitate”

 |  15:12
Dăncilă: “Ne asumăm în continuare actul guvernării, pentru că România are nevoie de stabilitate”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că a luat act de decizia ALDE de a abandona guvernarea şi a decis ca PSD trebuie să îşi asume în continuare să actul guvernării.

„Am luat act de decizia ALDE de a abandona guvernarea şi am discutat calea de urmat alături de colegii mei din PSD. Ne asumăm în continuare actul guvernării, pentru că România are nevoie de stabilitate. Guvernarea responsabilă înseamnă acţiune şi asumarea unor decizi pentru binele majorităţii, nicidecum fuga de răspundere şi practicarea unui joc politic în speranţa primirii de voturi. Guvernarea nu este perfectă, dar cu siguranţă este eficientă. Am luat măsuri economice foarte bune, apreciate atât de cetăţeni, cât şi de mediul de afaceri. Acest lucru se vede în creşterea economică sustenabilă şi în creşterea nivelului de trai al populaţiei. Nu putem lăsa ca avansul economic important înregistrat de România să fie pus în pericol de jocuri politice”, a declarat Viorica Dăncilă.

Totodată, şeful Executivului i-a mulţumit Ramonei Mănescu că a rămas în fruntea ministerului de Externe: „Vreau să le mulţumesc colegilor de la ALDE care au făcut parte din guvern şi Ramonei Mănescu pentru că a înţeles că responsabilitatea guvernării este mai presus decât orice interes politic”, a conchis premierul.

ALDE a decis luni să iasă de la guvernare şi a oficializat o alianţă cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat retragerea din Guvern a miniştrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27

In legatura cu acest articol...

Ministrul Energiei, Anton Anton, şi-a depus şi el DEMISIA

Miniştrii ALDE, pentru ultima dată faţă în faţă cu Viorica Dăncilă / Ramona Mănescu REFUZĂ PSD
Parerea ta...

LAșITATEA INTELECTUALILOR
28 Aug 2019

Hai sa-i dam proastei ce este al proastei ! Stabilitate si multi bani. ( O întreagă clasa politica plina cu prosti, derbedei si intelectuali )
O PARERE
28 Aug 2019

Stabilitate pentru coruptie si baronii nostrii si afacerile noastre, ca restul pate sa moara de 7 ori! Halal politica plina de ipocrizie si coruotie De ce nu au interzis recursul comoensatoriu pentru talhari si criminali si il mentin in continuare. De ce nu respecta referendumul pt.300 de parlamentari!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz