2020-07-09 05:21

Dăncilă: Nu am făcut EVALUAREA MINIȘTRILOR, deci nu putem vorbi despre o remeniere guvernamentală

 |  12:20
Dăncilă: Nu am făcut EVALUAREA MINIȘTRILOR, deci nu putem vorbi despre o remeniere guvernamentală

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, la Constanţa, despre o eventuală remaniere guvernamentală şi a negat că va fi luată în discuţie la finalul acestei săptămni.

”Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remeniere guvernamentală”, a răspuns Dăncilă.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea miniştrilor, a spus că doar după ce va face evaluarea va putea răspunde la această întrebare.

”Acest lucru pot să-l spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite din programul de guvernare. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, dacă a fost îndeplinită, nu pot să fac anumite precizări”, a mai spus Dăncilă.

Ea a precizat că evaluarea se va face în cadrul Coaliţiei.

”Suntem un guvern politic şi este normal că evaluarea să se facă în cadrul Coaliţiei şi să discut cu co-preşedinţii Coaliţiei”, a mai spus premierul.

Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) are loc în aceste zile la Mamaia, iar pentru sâmbătă este programată şedinţa Comitetului Executiv, la Neptun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

MAFIA PSD
31 Aug 2018

Ce remaniere sa faca analfabeta asta ? Ea e pe post de marioneta a puscariasului criminal care a ordonat GENOCIDUL din 10 august. Acest guvern (adunatura de borfasi ) trebui dus in totalitate la Jilava. Cea mai mare concentrare de HOTI , LICHELE SI ANALFABETI PE METRU PATRAT VOR FI IN ACESTE ZILE LA NEPTUN PE BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN. Huuuuu..! gunoaie bolsevice !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz