2020-03-30 14:26

DĂNCILĂ nu exclude să vină NEINVITATĂ la dezbaterea anunțată de IOHANNIS pentru marți: „Nu știu încă, sper totuși să mă invite!”

 |  20:49
 DĂNCILĂ nu exclude să vină NEINVITATĂ la dezbaterea anunțată de IOHANNIS pentru marți: „Nu știu încă, sper totuși să mă invite!”

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că nu ştie încă dacă va merge la dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie, dar şi-a exprimat speranţa ca acesta să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să răspundă invitaţiei oriunde şi oricând va propune preşedintele, informează Agerpres.

Întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis, care ar urma să aibă loc marţi, la Biblioteca Centrală Universitară, Dăncilă nu a exclus această posibilitate, răspunzând evaziv: „Nu știu încă”.

Ea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să meargă unde și când vrea dumnealui.

Viorica Dăncilă a spus că este necesară o dovadă de respect şi de responsabilitate, iar refuzul preşedintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorală reprezintă „o sfidare la adresa românilor”.

Fostul premier a susţinut că a fost jignită de Iohannis, întrebându-se: „De ce nu vrea această dezbatere? Ar arăta valoarea fiecăruia dintre noi”.

„Nu e vorba că mă sfidează pe mine, dar îi sfidează pe români”, a declarat Dăncilă.

„Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, consideră fostul premier, care a adăugat că actualul preşedinte are, o dorinţă de preluare a puterii în statul român, iar comportamentul său „arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”.

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici, anunţată de preşedintele Iohannis, va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conform organizatorilor de la SNSPA. Aceștia au precizat că propunerea de a asigura un spaţiu neutru pentru dezbaterea electorală, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, a fost agreată de echipa de campanie a lui Iohannis.

Participarea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, la această dezbatere, a fost exclusă categoric de europarlamentarul Rareş Bogdan, un apropiat actualului preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-17Parerea ta...

ALEXANDRA
18 Noi 2019

VASILICO FEMEIE NAIVA, OARE CHIAR CREZI CA POTI AVEA VREODATA NIVELUL LUI JOHANIS SAU AL ORICARUI ALT OM POLITIC CU SCAUN LA CAP? STII OARE CU CE SE MANANCA POLITICA EXTERNA A UNEI TARI CA A NOASTRA? AI O IMPRESIE FOARTE BUNA DESPRE TINE PENTRU CA NU AI GRAD DE COMPARATIE CU NIMENI. NEMERNICUL DE DRAGNEA S A INCONJURAT DE FEMEI FARA NICIO BAZA LA MINTE SI IATA UNDE SUNTEM. TE - AU VOTAT OAMENI CA MAMA CA I AI DAT 100 DE LEI LA PENSIE, DAR EU SI COPILUL MEU NU VREM SA MAI AUZIM DE TINE.DU TE LA VIDELE SA INVETI LIMBA ROMANA FEMEIE FARA MINTE.
FLORAREASA
18 Noi 2019

Lovitura de stat . Ce pregatire poate sa aiba ? In afara de activist lucrator cu gura
VINE DANCILA SA-L BATA PE IOHA
18 Noi 2019

:))
SăRăCIA
18 Noi 2019

Sărăcia lui Dancila ! Cat de rău este atunci când nu ai suficienta minte și judecata romaneasca , pentru a vedea urmările și rănile
BUHUHUUU!
18 Noi 2019

Ce fățoi de pasăre de noapte răpitoare și-a tras!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine