2019-05-26 21:01


Dăncilă: Nu ştiu dacă aş semna o cerere de acuzare preşedintelui de înaltă trădare

 |  10:49
Dăncilă: Nu ştiu dacă aş semna o cerere de acuzare preşedintelui de înaltă trădare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare, amintind că a trecut printr-o astfel de experienţă, şi a apreciat că este necesară o analiză. Ea a remarcat că anumite lucururi pe care le-a făcut preşedintele nu sunt lucruri bune pentru România, exemplificând cu faptul că atât de mult timp nu m avut doi miniştri pe două domenii importanete, ceea ce nu crede că a fost benefic pentru România, apreciind că un preşedinte trebuie să facă tot ce este bine pentru ţara lui. Dăncilă a susţinut că mai mulţi dintre ambasadori au întrebat-o despre amnistie şi graţiere şi că multe dintre aceste întrebăr erau dezinformări, ea precizând că a spus că nu area încă un proiect. Premierul a adăugat că nu a discutat încă cu ministrul Justiţiei despre acest act normativ. În ceea ce priveşte relaţia cu Liviu Dragnea, a afirmat că au fost multe momente tensionate, dar că, în acelaşi timp, relaţia este una bună, deşi au fost şi sitaţii în care a spus "nu".

"Nu ştiu dacă aş semna această cerere, înalta trădare pentru preşedinte şi spun asta pentru că eu însămi am avut o acuzaţie de înaltă trădare pe o relaţie cu un partener strategic important, relaţia cu Israelul, şi ştiu cât de neplăcut a fost pentru mine în acele momente, cât de neplăcut a fost să pot să le explic partenerilor strategici ce se întâmplă, neavând niciun argument în acest sens. Dar eu cred că trebuie o analiză făcută, legată de acest aspect să vedem ceea ce este în interesul României din acţiunile preşedintelui ceea ce nu este în interesul României şi cred că acest lucru trebuie aplicat fiecăruia, pentru că să-i ceri preşedintelui trebuie, să-i ceri primului ministru, să ceri liderilor politici care fac anumite afirmaţii sau care au europarlamentari care votează împotriva propriei ţări, cred că toate aceste lucruri ar trebui să fie analizate şi la un moment dat stopate într-un anumit fel pentru că toate aceste afirmaţii, toate aceste decizii care duc la prejudiciul de imagine al ţării tale sau prejudicii pentru românii, nu trebuiesc trecute cu vederea", a precizat Dăncilă.

De asemenea, răspunzând unei întrebări, ea a spus că nu îl consideră pe preşedintele Iohannis un adversar politic.

"Mi-aş dori oameni care să vină cu proiecte, nu cu jigniri pentru că acest lucru arată încapacitatea lor de a găsi soluţii şi atunci cel mai uşor este să îţi jigneşti adversarul. Atunci când aceste jigniri vin de la preşedinte este cu atât mai neplăcut pentru că preşedintele României trebuie să aibă cu totul şi cu totul această abordare. Ca să fii adversarul cuiva trebuie să candideze undeva, să mergi într-o luptă. Eu nu am o luptă cu domnul preşedinte iohannis şi nici nu îmi doresc o luptă cu domnul preşedinte Iohannis. Lupta mea este de a pune în practică programul de guvernare", a menţionat şefa Executivului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-31

TAGURI: viorica dancila, cerere, presedinte, inalta tradare,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DELIR AL.....
31 Dec 2018

.....mafiei psd. Care tradare ? Guvernul draknea-dancila a renuntat la cei 3 milioane de dolari pe care MITTAL ii datora statului roman in urma instrainarii SIDEX GALATI catre alt indian. Iata inalta tradare. Guvernul draknea-dancila a renuntat la datoria de 600 milioane dolari pe cate cazacii de la KasMunaiKas oaveau fata de Romania. Iata alta inalta tradare. Guvernul draknea -dancila au predat Ungariei dreptul de transport al gazelor din Marea Neagra. Iata inalta tradare. Guvernul draknea-dancila a inchis 29000 de PFAuri cu capital romanesc. Iata inalta tradare. Guvernul draknea - dancila plafoneaza pretul gazelor romanesti in favoarea Moscovei. Iata inalta tradare. Guvernul draknea-dancila plateste CONSILIERI ISRAELIENI DIN BANII ROMANILOR. IATA INALTA TRADARE. GUVERNUL draknea -dancila a '' realizat un deficit al balantei comerciale de 1,9 miliarde euro lunar. Iata inalta tradare. Guvernul draknea-dancila a dus datoria externa la 129 miliarde euro. Mai doriti inalte tradari ale mafiei psd ?
PESEDISTILOR
31 Dec 2018

va dorim un an nou cu multi ani la jilava
@DELIR AL
31 Dec 2018

Du-te-n kizda ma-ti de nazist imputzit numai PSDul fura si porcul vostru de hitlerist cu cat a pagubit statul roman prin retrocedarile ilegale catre organizatia nazista ''forumul germanilor? dar chiria incasata pe o casa furata ? dar banii obtinuti prin vanzarea copiilor din Rasinari si Avrig? Dar ce face acum prin refuzurile astea de om nebun nu sunt impotriva PSDului ci impotriva ROMANIEI TRADATORILOR.. MURIRE-ATI CU EL DE GAT COZI DE TOPOR CE SUNTETI DROGATI NENOROCITI
NEGRO
31 Dec 2018

Tzatzo , nu cred ca stii pe ce lume traiesti! Dar daca cel ce te-a scos din anonimat s-ar rasti la domnia ta vei face orice sacrilegiu numai ca sa-i fii pe plac . A conduce o Tara e de competenta elitelor sale. Cine esti dumneata? Cine este geambasul care te sfoarareste? Aveti grija nepurceior ca tot ceea ce se greseste in conducerea unei Tari se plateste. Inainte vreme era ca mijloc de indreptare a greselilor impardonabile era spanzuratoarea si mai apoi ghilotina. Acum depinde de dumneavoastra ce alegeti. Caci nu mai este mult pana la scadenta!
PE TOțI I-Aș ACUZA
01 Ian 2019

DE ÎNALTĂ TRĂDARE DUSĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ȘI-A ȚĂRII, prin legi făcute SPECIAL NUMAI pentru îndatorare bănească pentru celelalte generații, concomitent cu un PREZENT bazat pe un trai tras de păr, problematic, dus la limita rezistenței...mai mult pentru plata facturilor și-a mâncării, în afară de cei care fac prostii ca și labagiii din politică! D-aia au și scos acum câțiva ani INFRACȚIUNEA DE SUBMINARE A ECONOMIEI NAȚIONALE fiindcă ȘTIAU EI CE ȘTIAU CE O SĂ APLICE PE NOI! Deci, după mine...PLUTONUL DE EXECUȚIE + CONFISCAREA PÂNĂ LA AL ȚÂȘPELEA NEAM A AVERII DOBÂNDITE I L E G A L PE SPINAREA POPORULUI ĂSTA ASUPRIT ȘI GONIT PESTE HOTARE , ORI ÎNFOMETAT, NEVROZAT, ÎNDATORAT, SĂRAC ȘI BOLNAV PENTRU CĂ VITELE AU GRIJĂ CA, TOATE PRODUSELE CE INTRĂ ÎN ȚARĂ SĂ FIE SUPRA-SATURATE DE OTRĂVURI (aditivi + E-uri) ce ACUM, în kk-tul de U.E.sunt INTERZISE...
Random imageUltimele stiri


STARBAG