2019-08-20 15:36

DĂNCILĂ nu va mai cere avizul serviciilor pentru miniștrii propuși

 |  12:38
DĂNCILĂ nu va mai cere avizul serviciilor pentru miniștrii propuși

Prin nominalizarea ca premier a Vioricăi Dăncilă s-a mai consemnat o premieră în istoria postdecembristă a guvernelor care s-au succedat la Palatul Victoria.

La ultimul Comitet Executiv Național al PSD, atunci când s-a hotărât nominalizarea Vioricai Dăncilă, liderii partidului au decis ca primul ministru să nu mai ceară aviz pentru niciun ministru al Guvernului. Ulterior, în cursul zilei de ieri, vicepreședintele Ecaterina Andronescu a recunoscut că premierul Viorică Dăncilă nu va solicita avizul serviciilor de informații pentru viitori miniștrii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

MAREAN
18 Ian 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
ANONIM
18 Ian 2018

Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA, HAIDUCIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, umane, etc este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit “BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR” asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective. Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti (auditori) , progresisti din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat (fara pretentii de plata pe baza de VOLUNTARIAT) cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor. Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau “in interes personal ori de grup” trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei in RO .
VFD
18 Ian 2018

''nu i "tocmai"rea" alegerea ei ,dar nici buna 100 0/0!
ANONIM
20 Ian 2018

toapa e nevasta ta Bea pipi 1
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Speakerii-colibri ai cabinetului VVD “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ți spun cine ești”, cam așa sună un vechi proverb românesc. Pe acest principiu s-a adunat, la Palatul Victoria, cel de-al treilea cabinet Liviu Dragnea din ultimul an, condus de această data de Vasilica Viorica Dăncilă (VVD)
02 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray