2020-07-15 21:56

DĂNCILĂ, numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvern! Cine va conduce Departamentul pentru monitorizarea proiectelor de infrastructură

 |  08:42
DĂNCILĂ, numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvern! Cine va conduce Departamentul pentru monitorizarea proiectelor de infrastructură

Bogdan Pascu, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, a fost numit la conducerea Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare proiecte de investiţii în infrastructură din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată luni în Monitorul Oficial.

Şefa Executivului a precizat la şedinţa de Guvern de săptămâna trecută că Departamentul pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură are în coordonare 12 proiecte de anvergură.

„Legat de investiţii, vreau să transmit un mesaj foarte clar. Implementarea proiectelor de investiţii va continua şi am luat deja o serie de măsuri pentru impulsionarea lucrărilor. Departamentul pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură pe care l-am înfiinţat recent are în coordonare 12 proiecte de anvergură ale căror lucrări sunt atent monitorizate, astfel încât aceste proiecte să se realizeze în termene cât mai scurte", a declarat Viorica Dăncilă. 

O altă numire decisă de premier, luni, este cea a lui Radu Gheorghe Antohe în funcţia de consilier de stat pe probleme de agricultură în cadrul Cancelariei prim-ministrului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-13Parerea ta...

OPRIțI MOTOARELE
13 Aug 2019

Oricum am privi lucrurile partidul PSD este desființat din ale lui temelii. Politicienii PSD-ști vor fi trimiși unii după gratii iar alți în " șomaj " la plimbare prin america de sud, sau grecia .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz