2019-10-14 23:35

Dăncilă, PRIMA REACȚIE: Am văzut un asalt împotriva unor instituţii ale statului, prima ţintă este Jandarmeria

 |  14:17
Dăncilă, PRIMA REACȚIE: Am văzut un asalt împotriva unor instituţii ale statului, prima ţintă este Jandarmeria

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că, pornind de la evenimentele din 10 august, a văzut un asalt împotriva unor instituţii ale statului, prima ţintă fiind Jandarmeria. Ea i-a acuzat pe cei care nu au reuşit să câştige puterea în urma alegerilor că vor să o preia prin ”mijloace nedemocratice”. Dăncilă le-a spus membrilor Executivului că nu au dreptul să cedeze.

”Pornind de la evenimtenle din 10 august, am văzut în aceste zile un asalt împotriva unor instituţii ale statului. Prima ţintă este Jandarmeria, dar sunt şi alte instituţii care sunt luate în acest colimator. Nu vreau să apăr sau să absolv pe cineva de o vină, dar consider că o persoană sau o instituţie poate să fie acuzată doar în baza unor probe concludente. Răspunsul nostru, al Guvernulu, la toate aceste procese care au loc în spaţiul public trebuie să fie unul cât se poate de echilibrat şi de responsabil”, a afirmat Viorica Dăncilă, în prima sa apariţie publică după protestul din 10 august.

Dăncilă le-a spus membrilor Executivului că nu au dreptul să cedeze.

”Spre deosebire de liderii politici ai opoziţiei, noi nu avem dreptul să cedăm şi să intensificăm această scindare şi această dezbinare la nivelul societăţii. Noi avem resposabilitatea de a asigura o bună guvernare, o guvernare în interesul oamenilor. Iată de ce apelul meu la toţi miniştrii, dar şi la toţi şefii instituţiilor din subordine este să evite această spirală a conflicului, în care încearcă să ne atragă cei care nu au fost capabili să câştige puterea în alegeri şi care acum încearcă să dobândească această putere prin alte mijloace nedemocratice”, a subliniat premierul.

Viorica Dăncilă a spus că răspunsul guvernanţilor la aceste ”provocări” trebuie să fie ”faptele”.

”Răspunsul nostru la toate aceste provocări trebuie să fie faptele şi proiectele concrete pentru români. De aceea, mă bucur că şi în cazul şedinţei de Guvern de astăzi, adoptăm acte normative cu un efect pozitiv asupra economiei, dar şi asupra nivelului de trai al oamenilor”, a precizat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-23Parerea ta...

CAMELEON
23 Aug 2018

FA RODICA VASILICA DRACICA , AI FUGIT IN CONCEDIU SI LA-I LASAT PE BANDITUL DE STANESCU , INLOCUITOR . ESTI O LASA LASIND CELELANTE FEMEI CLONATE HANDICAPATE PRINTRE CELELAMNTE A LUI FIULERUL DE TELEORMAN . . A GASIT MICROFOANE IN PAT SI MUSTE DIN BRAZILIA IN CAP . ARUNCATI PISICA INTRE FEMEI , LA GAZAREA POPORULUI . ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU . PENTRU UN PUSCARIAS HOT SI EXCROC . SA VEDEM CIND NU MAI ESTE CALARE PE CUCOANE CE FACE-TI ?
DUPA 13 ZILE.....
23 Aug 2018

Analfabeta abia astazi a aflat de la Europa Libera ca poporul roman a fost gazat la ordinul mafiei psd-alde-udmr-minoritati. Femeia asta saraca e dusa rau de tot. O sa faca si puscarie nevinovata , la cat de proasta este.
CIUMA ROSIE
23 Aug 2018

si noi am vazut asaltul proastelor teleghidate ale lui Drac-nea impotriva institutiilor statului de drept
MATA HARI DE PLESCOI
23 Aug 2018

SEFA METRESELOR DE LA CRUCEA DE PIATRA TELEORMAN , A FUGIT LA IBIZA , SA SPELE SCALPU PUTRED SI REVARSAT DE SUNCI IN VALURI . IA LUAT LOCUL LUI UDREA . A FUGIT ADICA TRADAT SERVICIU IN MOMENTE FOARTE GRAVE PENTRU TARA . DE CE NU SA DUS IN FATA MULTIMI SA SPUNA CITEVA CUVINTE SI SA POTOLEASCA MULTIMEA ? ESTE O LASA
@VACA VEORICA DOCILA
23 Aug 2018

FA TOANTO , LA CE FILM TE-AI UITAT TU ?
COCINA PSD
24 Aug 2018

DANCILOZA-este boala numita si analfabetismul functional DANCILOPATIE este boala provenita din DANCILOZA care a devenit cronica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray