2019-10-21 16:18

Dăncilă RĂSPUNDE propunerii Finlandei: ”Suntem pregătiți. Iohannis deservește interesele României”

 |  23:23
Dăncilă RĂSPUNDE propunerii Finlandei: ”Suntem pregătiți. Iohannis deservește interesele României”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, în exclusivitate, la Antena3, că România respinge categoric propunerea Finlandei de a prelua președinția Consiliului UE în locul nostru și că, prin afirmațiile sale, Klaus Iohannis deservește profund interesele României.

"Este de așteptat ca în urma afirmațiilor făcute de domnul președinte Klaus Iohannis să avem efecte de genul acesta. Cu siguranță România este pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene.

Guvernul României este bine pregătit și acest lucru este știut chiar de domnul președinte Iohannis pentru că noi avem un comitet interministerial pentru președinția Consiliului Uniunii Europene la care au participat și reprezentanții Admnistrației Prezidențiale. (...) Domnul președinte Iohannis, prin astfel de afirmații, prin îndemnurile de a răsturna guvernul deservește profund interesele românilor. Respect instituția prezidențială, ca de altfel toate instituțiile statului. Ați văzut că sunt adepta fermă și totală a unei bune conlucrări, dar mă văd obligată să resping și chiar să condamn o astfel de atitutine distructivă a președintelui României", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit premierului Viorica Dăncilă, chiar secretarul general al Comisiei Europene a spus că România este pregătită pentru a prelua președinția rotativă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

ANONIM
14 Noi 2018

Satana johanus !Ce nemernic poti sa fii cand tu un corupt indarjit si un vanzator de copii si tara strigi si bagi zazanie Ce urmaresti om nebun ce esti ?Te duci cu minciuni la straini ?Ti e frica ca nu cumva justitia sa te ia la bani marunti ,dupa marsaviile si hotiile tale ,asa i hotule?Iti aperi furturile de la statul roman ?Ai 17 dosare penale ,la fel si uscata ta ,Oaperi na cum sa n o aperi ca daca o ia pe ea urmezi tu si ti e frica derbedeu hot!
PENTRU ANONIM
14 Noi 2018

In o tara unde hotii o duc bine mersi si puscaria se face la domiciliu, reprezentantii UE nu doresc sa vina. Razboaie interne de tip Ponta-Basescu, Dragnea- Johannis nu dau o imagine ca tara este guvernata si are proiecte de dezvoltare. Si Basescu a avut nenumarate procese care pana la urma au fost un mare fas. Iar limbajul folosit arata cata carte si educatie aveti, fara dovezi clare si precise, nu sunteti decat un fidel al antenelor tv. pline de minciuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray