2020-01-20 20:27

Dăncilă, răspuns pentru Ponta. Ce variantă de CANDIDAT susține PSD

 |  16:11
Dăncilă, răspuns pentru Ponta. Ce variantă de CANDIDAT susține PSD

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, la finalul ședinței coaliției de luni, că PSD așteaptă sondajele de opinie privind candidații la alegerile prezidențiale, dar nu poate opri ALDE să discute cu alte partide. Ea a comentat astfel propunerea privind desemnarea unui candidat comun PSD-ALDE-Pro România, lansată de Victor Ponta și susținută de liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

”Am spus că avem sondaje de opinie și pe măsură ce vom primi aceste sondaje vom vedea ce formulă îmbrățișăm. (...) În politică trebuie să existe democrație, poți să negociezi cu orice partid, nu putem îngrădi dreptul unui partid de a discuta cu alte partide”, a spus ea, întrebată ce părere are despre discuțiile dintre liderul ALDE și Victor Ponta.

Dăncilă a completat că, atâta vreme cât a fost în Parlamentul European, a colaborat cu toate grupurile politice, mai puțin cu extremiștii.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, luni, că a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE și Pro România să meargă în alegerile prezidențiale cu un candidat comun și consideră că aceasta ar fi ”cea mai bună soluție”.

"Am evaluat variantele pentru prezidențiale și confirm ce a spus el. (...) Cea mai bună soluție este de a avea un candidat unic", a comentat Tăriceanu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01

In legatura cu acest articol...

Rezultate FINALE la Evaluare Naţională 2019, după CONTESTAȚII

Cine va reprezenta PNL în Consiliul de Administrație al BNR

CANICULĂ în următoarele două săptămâni. Instabilitate atmosferică după 9 iulie
Parerea ta...

ROMANIA
01 Iul 2019

cea mai mare catastrofa este sustinerea groparului romaniei isarescu la bnr.nu votati cu acest tradator de tara sluga crimei mondiale .asta trebuie arestat si pus in lanturi.dancila a luat-o razna .de tariceanu stiam ca este senil.vs fi un dezastru pentru tara acest hoit uman isarescu care pute de 30 de ani.romanii sa nu voteze pe cei ce il vor vota pe isarescu la bnr.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray