2019-07-22 23:48

Dăncilă: ”România MERITĂ să fie în Spațiul SCHENGEN”

 |  21:47
Dăncilă: ”România MERITĂ să fie în Spațiul SCHENGEN”

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat, miercuri, omologului olandez, Mark Rutte, sprijinul Olandei pentru aderarea României la spaţiul Schengen, subliniind că ţara noastră îndeplineşte criteriile tehnice de accedere şi că această temă nu trebuie legată de problematica Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

"Având în vedere că România îndeplineşte criteriile tehnice privind aderarea la spaţiul Schengen, fapt confirmat de către Comisia Europeană, am adresat premierului olandez solicitarea de a susţine România în îndeplinirea acestui obiectiv. Cred cu tărie că România merită să fie în spaţiul Schengen şi că nu trebuie să legăm problematica Mecanismului de Cooperare şi Verificare de criteriile Schengen. În concluzie, în discuţia cu premierul Mark Rutte am subliniat potenţialul considerabil de dezvoltare în continuare a unei relaţii bilaterale dinamice în interesul cetăţenilor noştri. Nu vreau să vorbesc despre dispute politice interne, consider că acestea pot exista în toate statele membre ale UE. Important pentru mine este să aveţi încredere în capacitatea Executivului de la Bucureşti de a-şi îndeplini în mod corect mandatul, să avem relaţii bilaterale şi la nivel european cât mai bune", a afirmat Viorica Dăncilă în cadrul declaraţiilor comune susţinute la Palatul Victoria alături de premierul Regatului Ţărilor de Jos.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CIUMA ROSIE
12 Sep 2018

piei drace scorpia dracului sluga mafiotilor analfabeta ce esti
COCINA PSD
12 Sep 2018

statul de drept...Ghitza Sebastian sta la Belgrad.....si jandarmeria condusa prin tot felul de slugi de generalul Ghitza Grigore CRIMINALUL DE LA OTOPENI din 23 decembrie 1989(UNCHIUL LUi GHITZA SEBASTIAN) ciomageste diaspora CONCLUZIE..NE CONDUC TERORISTII SI CRIMINALII DiN DECEMBRIE 1989....CRIME NEPEDEPSITE
ANONIM
13 Sep 2018

LOVITURA DE STAT . LE-A CAZUT VATA DE LA CUR , LA TOT GUVERNUL MATROANE DE TELEORMAN . LE ARDE CURUL . VIN RUSI SI LE TRIMITE IN SIBERIA . AU FURAT PETROLUL TARI , OMW SI GZELE AMERICANI . ACUM O SA FURE PAMINTURILE TARANILOR DE CIND CU CIUMA ROSIE A LUI COCALARUL DE VIDELE . VIN ETERISTI LUI TRANCALAUL DE TIRTICEANU .
,,@ANONIM CRETIN
13 Sep 2018

Te bag in p.m. de slugoi al mafiei lui ilici iliescu care a omorat peste o mie de tineri in '89 ca tu sa vomiti elucubratii pe acest site. Inteleg ca traiesti din ce postezi aici si esti platit din taxele si impozitele colectate de mafia psd, dar pune mana pe carte gunoiule si invata putina istorie. Cum stramosii psd au furat alegerile in '46..... Cum au omorat intelectuali si tudenti la Sighet si Rm. Sarat...... Astea sunt lucruri adevarate facute de inaintasii mafiei psd. Beneficiezi de tehnologie capitalista sa aperi si sa sustii gunoaie socialiste si puscariasi ca draKnea si valcov. Huuuuuu... gunoi comunist !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray